No sé si realment seria aquest el seu nom, però crec que li escau força bé. Els ingredients d'aquesta recepta vaig fer servir els que en aquell moment hi habia al calaix de les verdures i que a més volia fer-hi neteja.
2 cebes tendres
1 carbasso
1 alberginia
3 pastenagues
1 tros de pebrot vermell
1 pebrot vert
2 parell d'all tendres
Vaig tallar el carbasso, la ceba i l'albergina a rodellas amb la mandolina y els pebrots a trossets petits, ho vaig posar en una paella i ho vaig anar coent poc a poc. Quan va estar cuit ho vaig passar per la picadora molinex, no pel turmix; ja que volia que hem quedes trinxat no triturar.
He de dir que vaig improvisar, ja que vaig posar-me a coure les verdures sense saber ben bé que fer-ne. Hem quedaba l'opció de fer una pizza, però volia fer alguna cosa diferent.
Al matí habia bullit una col, però sense pensar, ni molt menys que hem serviria per fer el sopar:
La primera idea va ser agafar uns aros de cuina i fer-hi un pastisset amb el trinxat de verdures; però en veure la col bullida, vaig forrar el fondo i el costat del aro amb col i ho vaig emplenar amb el trinxat de verdures, despres ho vaig tapar amble col que sobraba, hi vaig posar formatge i al forn a gratinar.
I ja vaig tenir el sopar llest.
He de dir que ho vaig prepara abans d'anar a treballar , vaig deixar-ho a la nevera tota la tarda i a l'hora de sopar ho vaig posar al forn.
Es una idea perfecta!!! I molt lluïda.
ResponEliminaPetonets maca!
Esther
http://comosiempremadreando.blogspot.com
Una receta de reciclaje perfecta: sana y deliciosa. Me gusta.
ResponEliminaBesos
Un platet de luxe per buidar le nevera, sempre surten els millors plats de la improvisació!! M'encanta Quima!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Sempre aquestes receptes imprevistes surten bé, verdures que es farien mal bé, aquí molt ben aprofitades. De luxe. Petons,
ResponEliminaUna improvisació perfecta!!!
ResponEliminaQueda molt ben presentat a més de ser sa i bo.
Petonets
ho provaré!
ResponEliminate una bona pinta....
un petonet
Helena
Hola Quima!
ResponEliminaAixò de buidar la nevera m´encanta! Jo normalment en faig arròs amb el que queda despistat per la nevera! Però aquesta col farcida es fantàstica!
Petons
M'encanten els farcellets de col, farcits de.... el que tinguem.
ResponEliminaHa quedat de dinar de diumenge :-)
Petons
M'agraden els farcellets de col amb ... el que hagi a la bnevera!
ResponEliminaT'ha quedat de dinar de diumenge.
petons
Un plat sa i molt bo. A més, ideal per fer net de nevera ;)
ResponEliminaQuines idees tan bones que tens! Es un sopar molt bo, una recepta fabulosa!
ResponEliminaPues te han quedado con una presentación muy bonita y seguro que estarian buenísimos.
ResponEliminaHay veces que sin pensarlo te queda un plato para repetirlo muchas veces.
Saludos
M'agrada aquesta recepta... Tinc una col moooolt grossa a la nevera 😋😋😋ptnts
ResponEliminaGlòria