En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dissabte, 23 de juliol del 2011

TRUFES

Fa dies que la veritat no tinc ganes de fer res d'especial a la cuina.Faig el just i necesari, peró avui aquesta tarda per treurem les cabories del cap m'he posat a la cuina i he fet aquestas trufes, que segons m'han dit les han trobat bonissimes.
Són fàcils de fer i la pasta la vaig fer ahir al vespre i aquesta tarda les hi donat forma i les he arrebossat amb fideus de xocolata.
INGREDIENTS:
1 rajola xocolata NESTLE postres
1 pot de llet condensada la lechera de  370 grs
75 gr. de mantega.
Fideus de xocolata

Agafen la xocolata trocejada i la posem en un bol per anar al micrones. Programem 1 minut  i remenemt , si no es prou desfeta anem programant tandes de 30 segons fins que la xocolata estigui ben desfeta. Hi afegim la mentega i remenem fins que s'hagui integrat bé amb la xaocolata.  Després hi afegim la llet condensada i ho remenem bé.
Ho posem a la nevera un minin de 6 hores. jo els hi deixat tota la nit . Ens quedara una pasta dura, però al cap d'un moment de ser fora de la nevera i amb l'escalfor de la má veurem que es fan les boletes perfectament.
Anem fent bolotes i les pasem pels fideus de xocolata i les posem dintre capsules de paper. Ja tenim les trufes fetes.
Han surtit unes 40 trufes, aixi que les he disposat en una bandeja , les he tapades amb film transparent I al congelador. Quan les volguem menjar només les hem de treure una estoneta abans.
Aquesta recepta m'he le va donar la meva amiga L'eva i quedan molt bones.

diumenge, 17 de juliol del 2011

SOPAR D'ESTIU A LA TERRASSA

Encara que aquest mes de juliol no ha estat molt calurós i a vegades amb el temps una mica insegur, alguns dies hem pogut gaudir d'aquelsl vespres que son ideals per sopar a la fresca. El dissabte passat aprofitant que erem tots a casa, cosa rara amb el jovent, vaig improvisar un sopar a la fresca.
Plats sencills, refrescants i fàcils de fer, que en un tres i no res amb la meva filla vam tenir el sopar a punt.
Uns canapes amb sobrasada i ous de guatlla
Uns tacos de meló amb pernil
Una bona amanida no hi pot faltar
Unes llesquetas de pa amb tomata i embotit
Una assortit de croquetes
I ja ens teniu a tots disposats a sopar..............com dic tots ja veieu que hasta el DUC esta disposat a cruspirse'l (si li deixesim)
NOTA:
Els /les mes expertes amb blogs i informatica hem podrieu dir com es que al pujar les fotos al blog me les gira quan estan tirades horitzontalment i després le sposa verticalment. 
GRACIES

dissabte, 9 de juliol del 2011

BRAÇ DE PATATA

L'atre dia en el blog de la DOLORS , vaig veure que habia fet un braç de patata, i vaig recordarque aquest estiu encara no n'havia fet cap. Així que avui m'he posat mans a l'obra i n'he fet un per dinar.

INGREDIENTS:
Pure de patates (jo de sobre)
2 llaunes de tonyina
1 ou dur
1 tomate
Olives
 Pebrot escalivat ( el meu era comprat)
maionesa
Una mica d'enciam

Primer fem el pure segons les indicacions del fabricant . Jo en aquest cas sempre hi poso menys liquid del que diu el paquet). Quan el tenim fet l'estenem sobre paper film, i el deixem a sobre el marbre que es refredi.
Preparem el farcit tallem la tomate petita, el pebrot , les olives i l'ou dur i ho barregem tot amb la tonyina i una mica de maionesa. Ho escampen per sobre el pure I amb l'ajuda del film o enrotllem. ho posem en una plata i ho decorem al gust, el posem a la nevera i llest per menjar
es ideal per aquest dies de calor; ja que el més ve de gust son menjars freds. 
ESPERO QUE US AGRADI
BON PROFIT ¡¡¡¡

dilluns, 4 de juliol del 2011

MOUSSE DE LLIMONA

El dia que vaig veure aquesta mousse en el blog de la CRISTINA, BUFET DE POSTRES, desseguida la vaig guardar per fer-la. Complicada no ho es gens, però a mi la gelatina hem va quedar com si li hagues posat per sobre una capa més decolorida, crec que era una mica massa calenta Y al tirarla va fer que es desfes una miqueta la mousse de llimona, a la propera provarem d fer-ho millor.
Es molt bona i refrescant.
Amb el permis de la cristina, us copio la recepta que ha possatla CRISTINA al seu blog.

Ingredients
- 200gr. de galetes maria.
-60 gr. de mantega.
-4 llimones.
-140 gr de sucre.
-6 fulls de gelatina.
-400 ml de nata.
-1/2 sobre de gelatina de llimona.

Preparació

-Tritureu les galetes que quedin ben picades (pols) i les mescleu amb la mantega. Amb aquesta pasta feu la base del pastís. Prémeu-la bé amb els dits. I fiqueu el motlle en la nevera mentre prepareu la resta d´ingredients perquè la galeta agafi consistència.
-Hidrateu els fulls de gelatina amb aigua freda.
-Exprémeu les llimones i escalfeu el suc amb el sucre. Quan arrenqui el bull, retireu del foc i afegiu-hi la gelatina ben escorreguda. Deixeu refredar a temperatura ambient.
-Munteu la nata i afegiu el suc de la llimona, ja refredat a temperatura ambient, i barregeu amb moviments envolvents a fi que la nata no s' abaixi.
-Aboqueu-ho en el motlle i deixeu-ho quallar un mínim de 8 hores en la nevera.
-Prepareu la 1/2 de la gelatina segons les indicacions de l`envàs amb 125 ml d´aigua calenta. Un cop s´hagi dissolt, aboqueu-hi 125 ml d' aigua freda. Deixeu refredar una mica i l´aboqueu sobre la mousse de llimona.
-Torneu-hi a posar la mousse en la nevera a fi que qualli la gelatina, mínim 4 hores. Un cop transcorregut aquest termini ja estarà llesta per menjar.
 He de dir que la vaig fer exactament com diu ella i es bonissima, ben fresqueta ara que ja fa més caloreta passa d'allò més bé. Es ideal per després d'un dinar o si no soy gaire llaminers. 
Ara bé llaminers o no , no deixeu de tastar-la que es bomissima.
Espero que us agradi.
BON PROFIT ¡¡¡¡¡¡