En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

diumenge, 28 d’agost de 2011

CRESPELLS O BUNYOLS DE CARBASSÓ...................PER TORNAR A ARRANCAR

Espero que tots i totes hagiu gauidit de l'estiu i de les vacances. La veritat es que amb la caló d'aquest ultims dies hi habia ben poques ganes de fer res d'especial a la cuina. Simplement fer lo just i menys pensar amb fer fotos i com presentar-ho perque el plat lluis més.
No sé si serà perquè ahir ja var refrescar una miqueta o simplement perque ja anyoraba tot aquest món, que aprofitan que els vaig tenir tots a sopar ja tornaba anar amb la camera al darrera. Us presentaré per començar una acompanyament molt sencill de fer, però no per això menys bó.
M'el va dir la TERESA una de les companyes amb qui comparteixo tertulies i rialles, a la gespa del Club Natació mentre prenemt el sol,
CRESPELLS O BUNYOLS DE CARBASSÓ
INGREDIENTS:
-Farina
-Llet
-1 ou
-Carbasso, all i julivert
Agafem la farina i la barregem amb l'aigua . Quan està ben barrejat hi afegim l'ou i ho remenem bé perqué ens quedi ben integrat. Piquem amb la picadora l'all i el julivert i el carbassó i ho barregem tot. Ens ha de quedar una pasta una mica espesa, o sigui que quan la agafem amb la cullera no sigui liquida. La textura seria la mateixa que una crema de verdures.
Posem oli abundant en una paella i quan estigui ben calent hi posem cullaredetes de la pasta . Quant estiguin ben rossets ja els podem treure, els posem sobre paper de cuina per treure l'excés d'oli i ja els tenim llestos per acompanyar cualsevol plat.
A casa meva els van trobar molt bons, fins i tot la xicota del meu fill que no li agraden gaire les verdures li van agradar. Jo vaig triturar el carbassó amb la picadora, d'aquesta forma tenian el gust però no es trobaben trossos. Si us agrada trobar-hi trossos el talleu a trossets amb un ganivet i llestos.
També vaig fer aquestes dues pizzes, que ja us posare la recepta un altre dia.

I per acabar de arrodonir el sopar vaig fer una bandeja de reposteria de Pasta de full, que ara m'he adonat que no li vaig fer foto. Bé la recepta la trobareu AQUI
JA ENS ANIREM VEIENT ¡¡¡¡¡¡¡

dijous, 11 d’agost de 2011

VACANCES

Com podeu comprobar fa dies que no publico res, es que estic de vacances a la cuina. No es que no cuini , ni molt menys, el que pasa es que amb el bon temps m'agafa mandra de fer res d'especial i d'anar amb la càmera fotografiant el que cuino.
Així que millor que una fotografia del nostre estany desde la gespa del Club Natació, el lloc on descansare i gaudire de la companyia d'una divertida colla de totes les edats que ens trobem aqui a la gespa del club per pendre el sol, banyar-nos i com dien nosaltres per fer terapia de grup ........... o sigui xerrar i riure una estoneta.
BON ESTIU I ENS VEUREM AL SETEMBRE ¡¡¡¡¡