En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

diumenge, 25 de setembre del 2011

POLLASTRE AL FORN A LAS HERBES


Hola a tots i totes els que hem seguiu. Com veureu he estat molt poc activa despres del parèntesis de l'estiu, entre que m'ha costat arrencar una miqueta I que les meves cervicals hem tenen apartada més del que voldria de l'ordenador , i a més estic  sense ganes ni de publicar res ni de passar pels blogs:
No es res important però procur-ho estar el menys posible devant l'ordinador quan arribo a casa. També he de dir que suposo que tots tenim temporades on tots ho veus clar, les receptes a publicar; el comentaris a fer d'una recepta , les fotos a posar ..............i d'altres on no trops cap recepta que mereixi la pena de posar-la al blog, on les fotografies t'han quedat fatal i tampoc saps que dir en un comentari ................suposo que dec pasar aquesta etapa...........però ja pasarà .
La recepta que us poso avui es molt sencilla . També crec que es pot fer un plat bo,sense tenir que pasar-nos el matí a la cuina i que ademés al mercat hi ha molts productes que ens ajuden a fer-ho.
L'atre dia vaig anar al Mercadona i vaig comprar un sobres que posen AL HORNO, pollo-costillas-lomo a las hierbas provenzales, i tot i ho vaig comprar sense acabar de veur-ho clar, funciona.
INGREDIENTS:
1 POLLASTRE, sencer o trossejat
1 bossa de AL HORNO de hacendado
1 pot de patates de guarnició del BONPREU

Agafes el pollastre, en aquest cas trocessajt, hi posem sal i el posem dintre la bossa hi buidem las herbes aromatiques, el tamquem i al forn, uns 60 minuts, tal com diu a la bossa.
Passat aquest temps l'obre i jo com que encara li faltaba una miqueta l'he posat en una casola amb el suc que hi habia a la bossa i li he posat les patates, hi he deicat que s'acabés de fer.
L'emplatem i llestos per mejar.
Espero poder estar una miquet més activa a partir d'ara, tot i que he de reconéixer que entre el blog de manualitats i aquest, vaig arribar a estresar-me. Així que a partir d'ara aniré publicant cosetes però senca obligació de fer-ho cada setmana, sinó quan hem vingui de gust i també hem disculpareu si no us comento totes les receptes que poseu.
No som superdones-superhomes I de vegades hem de posar el fre , encara que no ens agradi.
Petons per a tot@s i moltes gràcies.

divendres, 2 de setembre del 2011

MASSA DE PIZZA

La recepta que us porto avui, no es gens original perqué .............qui no ha menjat o fet pizza  sovint??? ..........  crec que es un dels plats mes  recorreguts a l'hora de fer un sopar ràpid.
Al super en trobem de congelades, fresques, ja preparades o simplement massa per poder-la omplir amb el que més ens agradi.
Si sous dels que compreu la massa per fer-les al vostre gust, os animo que probeu de fer-la vosaltres i veure que el gust i la textura no tene res a veure amb les que ja venen elaborades.
Es molt sencilla de fer , la que faig jo la vaig treure de la revista COCINA FACIL DE LECTURAS, i dona molt bon resultat., a part de ser molt i molt fàcil de fer:
INGREDIENTS:
500 GRS. DE FARINA DE FORÇA o de farina especial per pizzas
1 dau de llevat fresc LEVITAL, (el trobareu als super a la nevera al lloc de les masses fresques)
275 ml. d'aigua
20 grs. d'oli d'oliva
10 gr. de sal.
Posem la farina en un bol i amb les mans hi desfem el dau del llevat, després hi afegim l'aigua i l'oli i ho barreguem bé amb les mans. Jo una vegada estan tots els ingredients barrejats, poso la massa a sobre el marbre de la cuina i ho acabo d'amassar bé .
Quan ho timguem ben amassat posem la massa dintre un bol i ho tapem amb un drap, i deixem que llevi aprox. unes 2 hores.
Un cop passat aquest temps dividim la massa en dos o tres parts, depenen de lo gran que volem fer les pizzes , l'estirem bé amb el corro donat-li o bé forma rodona o rectangular.
Un cop tenim la massa ben estirada ja podem omplir-les amb el que més ens agradi.
Primer pintem la superficie de la massa mab tomaquet fregit i després hi posem beicon, tonyina, pernil dolç, mozzarela i orenga (aquets son els ingredients que vaig fer servir per aquesta pizza.)
Per aquest ahi vaig posar pernil doç, ceba tallada a rodanxes fines, pebrot verd, pebrot vermell, tonyina i rodanxes d'ou dur, mozarella i orenga .
Les posem al forn 180º  dalt i baix amb aire calent, i quan estiguin ben rossetes ja les tenim a punt per mejar.
Jo les poso a sobre la rejilla del forn sobre un tros de paper de cuina, així  la massa queda també cuita per la part de sota .