En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dijous, 30 d’agost de 2012

GELAT DE XOCOLATA

Hola a tot@s !! ..............Com ha anat l'estiu??????????? .............. Espero que hagueu descansat i carregat piles per l'hivern.
S'acaba l'agost i ja torno a ser aqui, espero que una mica més productiva que aquests últims mesos.
L'estiu ja arriba al seu fí i no volia deixar passar l'oportunitat de fer el meu primer gelat. He de dir que jo no sòc massa gelatera, serà per això que no n'habia fet mai, però aquest any amb tanta calor, si que hem venia de gust un gelat a qualsevol hora.
Aixi que l'altre dia vaig veure en el blog de  La cocina de los inventos un deliciós gelat de xocolata, i vaig dir-me que ho tenia que probar. Així que ahir a la tarda vaig posar-me mans a la feina, i el resultat va ser deliciós.
Ingredients:
1/2 litro de Nata Central Lechera Asturiana
150 grams sucre glass
4 ous
3 cullerades soperas de Cacao pur Valor
1 cullaradeta de sucre vainillat
Chips dexocolata i 1 raig de ron
  • Amb les varilles electriques barregem els ous, el sucre i la vainilla, fins que hagi doblat el volum.
  • Despres montem la nata. 
  • Amb molt de compte anem barrejan la nata montada amb la barreja d'ous i sucre. 
  • Quan està ben barrejat hi afegim el cacao en pols, els xips de xocolata I el ron. 
  • Ho posem en un motllo folrat amb paper film i al congelador unes 8 hores. 
He de dir que al cap de 6 hores ja es podia menjar perfectament .......inclós millor que avui que està massa congelat. 
L'experiencia ha estat tot un èxit ............ a casa meva els hi ha encantat i a mi també . L'estiu vinent ja començaré més aviat a fer gelats.