Pàgines

divendres, 12 de juliol del 2013

TANCAT PER VACANCES

Hola amics i amigues blocaires, aquesta entrada es per dir-vos que tindre el blog tancat per vacances .  Per motius de feina i també personals, necessito un descans i un parentesis a la meva vida . Espero tornar amb les energies ben renovades i amb tota la ilusió amb que el vaig començar, ja que crec que aixó es l'essencia del blogs fer-los amb ilusió i quan publicar esdevé una obligació es millor reposar i deixar passar un temps.
Moltes gracies a tots els que meu visitat i que hem seguiu.
QUE PASSEU UN BON ESTIU I MOLT BONES VACANCES A TOTHOM.

dimarts, 9 de juliol del 2013

TIMBAL DE PURE DE PATATES AMB TONYINA

Hola tots; primer de tot dir-vos que ja se que us dec moltes visites; ja que per raons de feina he estat uns quants dies desapareguda I es que no tenia ni temps quasi de respirar .............. no es que no cuines, que a casa meva tenen la costum de mejar cada dia i no es salten ni un apat ...jejejejje,  pero coses molt sencilles i sense temps de pensar com les emplataria i nenys de preparar alguna foto.
Ara vaig una mica més descansada, però com que anem alternan les vacances , i no tanquem, dons hi ha menys temps lliure, així que publicaré quan hem doni temps i sempre que tingui alguna cosa pru interesant per ensenyar.
El plat d'avui es molt refrescant, ja que amb aquestes calors el que ens ve de gust son plats freds i ben lleuguers.
INGREDIENTS:
Puré de patates ( jo 1 sobre)
1 llauna de tonyina gran
2 ous durs
6 palets de surimi
6 `0 7 tomaquets secs amb oli
maionesa
amanida variada
tomaquets cherry
  • Primer preparem el purè de patates. Si el fem de compra tal i com he fet jo , seguim les instruccions de fabricant. Si tenim més temps i el podem fer nosaltres. 
  • Bullim un parell d'ous; amb un bon grapat de sal, així ens serà més fàcil de pelar-los. 
  • Agafem la tonyina, l'escorrem I la posem en un bol. Hi ratllem els ous durs i també hi afegim el surimi tallat ben petit. 
  • Tallem els tomaquets amb oli a trossets ben petits i també els incorporem a la barreja. Ho barregem bé hi incorporem 2 o 3 cullarades de maionesa. 
  • Jo per emplatar-ho poso el pure amb una maniga pastissera amb boquilla ampla i hem va molt millor per distribuir-lo. 
  • Agafem un  aro d'emplatar i al fons hiposem una capa fineta de pure de patata, a sobre una del relleno, tornem a posar una altre capa fina de pure i una altre de relleno i ho acabem amb una capa de puré. 
  • Traiem amb compta l'aro i hi disposem la amanida al voltant i els tomaquets cherry partits per la meitat. Ho decorem amb una oliva negra i ja tenim el plat llest.