En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

divendres, 26 de desembre del 2014

GAMBES AL WHISKY

Molt Bones Festes de Nadal a tots!!! .............. Encara que ja hagi passat el Nadal i estigui una mica desapareguda no m'oblido de tots vosaltres.
No he cuinat gaires plats especials aquest dies , si que he fet alguns torrons però que per alguna cosa o altre no els he  fotografiat.
La recepta d'avui no es gens original però es un plat que tant ens pot servir per aquestes festes com per qualsevol celebració que tinguem durant l'any.
He de dir que el tió hem va cagar un trípode per la càmera, ara si que ja no tinc excusa i les fotos han de sortir  millor. Bé ara només hem falta una càmera més bona .............això serà el proper pas .
 INGREDIENTS:
4 gambes per persona o més (poden ser congelades)
oli d'oliva
all i julivert
sal i pebre
1 copeta de whisky
  • Primer  posem a descongelar bé les gambes. Un cop descongelades les salpebrem .
  • en una cassola millor de terrissa hi posem l'oli d'oliva i covem les gambes . No cal que ho fem molt volta i volta. Si ens cal o fem en diverses tandes. 
  • Un cop totes cuites; les posem a la cassola de terrissa I hi afegim la picada d'all i julivert I la copa de whisky i deixem que facin la xup xup uns 5 minuts . 
  • Les servim calentes. 
  • Ho podem fer amb antelació i al moment de servir les escalfem o bé les podem mantenir calentes al forn de tapades amb paper d'alumini i així  no es ressecaran.