Pàgines

dijous, 2 de juliol del 2015

ARRÒS FRED AMB GAMBES I SALSA DE ALBAHACA

Un d'aquest dies de calor; estava buscant alguna recepta freda per fer i que fos un xic diferent a l'ensaladilla d'arròs. 
En el BLOG DE CUINA DE LA DOLORS vaig trobar aquesta recepta que hem va semblar interessant. 
Com que tenia gambetes al congelador, i la planta d'albahaca necessitava que n'hi tragués algunes, vaig tenir l'excusa perfecta per fe-la.
 INGREDIENTES: 
Arròs blanc
gambestes pelades
20 fulles d'albahaca
1 dent d'all
sal, pebre i oli d'oliva. 
  • Primer posem l'arròs a bullir; amb una olla amb aigua , sal i un rajolí d'oli. Si volem hi podem posar un gra d'all i un cop l'arròs està cuit el traiem. També podem aprofitar el brou de coures verdures i així ens quedarà amb més gust. 
  • Mentre bull l'arròs , posem les gambes en una paella amb oli d'oliva i les covem. Vigilem de que no ens quedin resseques. 
  • Rentem i sequem les fulles d'albahaca i les posem al vas de la batedora, amb un gra d'all,sal, pebre i 1/2 vas d'oli d'oliva i ho triturem. 
  • Un cop l'arròs està cuit l'escorrem i el passem per aigua freda. 
  • Agafem un aro d'emplatar i muntem el plat. 
  • També podem barrejar l'arròs amb les gambes i la salsa, però queda millor presentat així. 



1 comentari:

  1. Muy sano y apetecible este arroz...me gusta mucho la salsita de albahaca...bss y buen finde

    ResponElimina