Pàgines

diumenge, 22 de novembre del 2015

COCA DE PA

Ufff... quatre mesos sense publicar res. Això no pot ser . A veure si sóc capaç de tornar a l'hàbit de publicar  amb una mica de regularitat.
Com que ja en arribat la fresca encendre el forn s'agraiex  i si a més et deixa aquella olor de pa tant bona a la cuina, millor que millor.
Ja fa dies que volia fer una coca de pa . Així que he agafat la recepta de la coca de forner amb pinyons i l'he adaptat.
INGREDIENTS: 
500 gr. de farina de força
280 ml. d'aigua
20 grs. de llevat fresc
20 grs. d'oli
10 grs. de sal
  • He posat tots els ingredients a la panificadora (primer els líquids, després la farina , la sal a un costat i el llevat e un altre. 
  • He programat el programa que amassa i lleva ( en la meva el 6) 
  • Escalfem el forn a 200 graus ( jo mentre he aprofitat per fer un rostit al forn) 
  • Un cop la panificadora s'ha parat , posem la massa sobre el marbre de la cuina i amb un rodet l'estirem en forma rodona . 
  • Hi posem una mica de farina per sobre i l'enfornem durant 20 minuts o fins que ho veiem cuit. 
  • El traiem , el deixem refredar i ja tenim la coca llesta per menjar.