Pàgines

dimecres, 22 de juny del 2016

AMANIDA DE MONGETA TENDRA

Ahir hem van donar mongetes tendres, acabades de collir del hort. Aprofitant que tenia matèria de primera qualitat, he fet aquesta amanida . Jo hi he posat aquest ingredients, però hi podem posar el que en agradi.

INGREDIENTS: 

Mongeta tendra
1 llauna de tonyina
ceba cruixent
ou dur
blat de moro

VINAGRETA:
oli d'oliva
vinagre de mòdena
mel
olivada
  • Posem aigua i sal en una olla i posem a bullir les mongetes. uns 10 minuts ni ha prou si son ben fresques.  Les escorrem i les posem en aigua freda per para la cocció. 
  • Un cop ben escorregudes posem les mongetes en un plat i posem la tonyina , una mica de caba cruixent i uns grans de blat de moro. 
  • Pelem l'ou dur i el partim en 4 trossos. Ni posem un parell a banda i banda per decorar. 
  • Barregem tots els ingredients de la vinagreta i ho tirem pel damunt de les mongetes. 

Com veieu un plat ben fàcil i sa. Com totes les amanides, les mongetes les podem barrejar amb els ingredients que més ens agradin o bé aprofitem el que tenim a la nevera.