En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

diumenge, 4 de març del 2012

PASTISSET DE PASTA DE FULL AMB CREMA I MADUIXES

Ara ja les maduixes comencen a ser bones, no estan al punt optim, però quan les veus ja vene ganes de menjar-ne: Així que les postres que avui us porto havien de ser amb maduixes.
No han quedar com jo volia però bonissimes si que hi han quedat.
No m'han sortit com jo colia; pero han quedat igual de bons: Jo volia fer cistellets de pasta de full, però al pujar han quedat mes com uns pastisset, que no com cistellets. 
INGREDIENTS:
1 làmina de pasta de full (la meva del lidl)
crema pastissera 
maduixes
  • He agafat un motlle,de silicona, de fer pastissets, d'aquest que n'hi van 6. Amb un aro més gran tallem rodones de pasta de full i les posem a dintre el motllo, com si el volguessim folrar. 
  • Pintem la pasa de full amb ou batut i l'he puntat amb una forquilla; encara que no m'ha servit de res. 
  • Escalfem el forn a 170 º dalt i baix i aire calent i hi posem la pasta de full, fins que estigui ben dauradeta: 
  • Mentre tenim   la pasta de full al forn fem la crema pastissera i la posem dins una mànega pastissera i la deixem a la nevera fins que s'hagi refredat; jo l'hi deixat unes 3 hores. 
ANEM A MUNTAR ELS PASTISSETS
Agafem la pasta de full, si cal enfonsem amb un ganivet la part central, a fi de que ens quedi com un voulavent i l'omplim de crema pastissera
A sobre hi posem trossets de maduixes , ho empolsinem amb una mica de sucre fi per sobre i ja tenim les postres fetes. 
Espero que us haguin agradat