No han quedar com jo volia però bonissimes si que hi han quedat.
No m'han sortit com jo colia; pero han quedat igual de bons: Jo volia fer cistellets de pasta de full, però al pujar han quedat mes com uns pastisset, que no com cistellets.
INGREDIENTS:
1 làmina de pasta de full (la meva del lidl)
crema pastissera
maduixes
- He agafat un motlle,de silicona, de fer pastissets, d'aquest que n'hi van 6. Amb un aro més gran tallem rodones de pasta de full i les posem a dintre el motllo, com si el volguessim folrar.
- Pintem la pasa de full amb ou batut i l'he puntat amb una forquilla; encara que no m'ha servit de res.
- Escalfem el forn a 170 º dalt i baix i aire calent i hi posem la pasta de full, fins que estigui ben dauradeta:
- Mentre tenim la pasta de full al forn fem la crema pastissera i la posem dins una mànega pastissera i la deixem a la nevera fins que s'hagi refredat; jo l'hi deixat unes 3 hores.
ANEM A MUNTAR ELS PASTISSETS
Agafem la pasta de full, si cal enfonsem amb un ganivet la part central, a fi de que ens quedi com un voulavent i l'omplim de crema pastissera
A sobre hi posem trossets de maduixes , ho empolsinem amb una mica de sucre fi per sobre i ja tenim les postres fetes.
Espero que us haguin agradat