En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dimarts, 13 de març del 2012

SIGRONS SALTEJATS

 Mare meva ja ha passat una setmana desde l'ultima recepta . La veritat es que aquest dies no he fet res d'especial , però la recepta que us porto avui ja fa dies  que la tinc guardada esperant a trobar el moment de publicar-la. Es una recepta molt sencilla, d'aquelles que  en un tres i no res tenim un primer plat a punt.
INGREDIENTS:
Sigrons ( la quantitat segons els que siguem)
1 pebrot verd
1 ceba
pebrot vermell
dauets de beicon
  • Els sigrons els podem coure nosaltres o poden ser comprats ja cuits ( en el meu cas eren comprats cuits) Jo normalment n'agafo uns 200 grs. per persona aprox. 
  • primer tallem la ceba i el pebrots a trosset, no han de ser molt petits, i els saltegem en una paella amb oli d'oliva. 
  • Quan estigui pochat hi posem el beicon i ho deixem que s'acabi de rossejar. 
  • Un cop tinguem les verdures cuites I afegim els sigrons ja cuits i ho saltegem dos minuts tot plegat. 
  • Ho emplatem i ja tenim un primer plat bo, variat i rapidet de fer.
 Aquest plat potser es més adient per l'hivern, però de llegums n'hem de menjar tot l'any.
També podriem fer servir un pot de sigrons d'aquest que ja venen cuits, si son de bona qualitat sempre ens poden solucionar un imprevist.