Pàgines

dijous, 7 de febrer del 2013

TRUITA DE BOTIFARRA D'OU

 Pel dijous llarder botifarra menjaré ................... així deia la canço que cantavem el dijous llarder a l'escola ................bé d'això fa uns quants anys .
Així que avui per sopar he fet truita de botifarra d'ou ............ molt sencill però hem de mantenir les tradicions..........
INGREDIENTS:
1 tros de botifarra d'ou
4 ous
sal 
oli d'oliva
  • Tallem a botifarra a trossets. 
  • Batem els ous , hi posem la sal i la botifarra 
  • En una paella escalfem l'oli i quan estigui calent hi posem la barreja d'ous i la botifarra , quan estigui cuita d'un costat li donem la volta , esperem a que es faci i llesta per sopar. 
  • Ho acompanyem amb una amanida i pa amb tomaca  i ..............ja tenim el sopar a punt.

6 comentaris:

  1. Quima, avui dijous gras no pot faltar una truita de butifarra d'òu, a taula.

    ResponElimina
  2. bonissima la botifarra d'ou, i amb format truita ja és la canya! petons

    ResponElimina
  3. Deliciosa, Quima. La botifarra d'ou és la meva preferida, juntament amb la negra. Per més gustos que hi posin ara... les millors! I amb truita, ho dèiem ahir, agafa un gust potent quan s'escalfa... la botifarra! Bon carnestoltes!!

    ResponElimina
  4. Una truita molt de casa nostra. ¡¡ Molt bona !!
    Petons.

    ResponElimina
  5. Cada any la faig, però ahir teniem un sopar...que bona es eh!!! amb pa torrat i tomaquet"!!! Ummm. Petons

    ResponElimina