INGREDIENTS:
1 pit de pollastre
carxofes
pebrot vermell
carbassó
formatge camenbert
PER LA SALSA:
1 iogurt grec
2 cullarades soperas de maionesa
ratlladura de llimona i una mica de suc.
- primer prepararem la salsa i la guardaremt a la nevera; barrejant el iogurt , amb la maionesa i afegim la pell de la llimona ratllada I una mica de suc.
- Tallem el pit de pollastre a daus i el salpebrem.
- Agafem les carxofes que ja teniem bullides i les marquem a la planxa. Un cop rossetes les posen en una plat i a sobre hi posem un tall de formatge camenbert i le sposem al forn a gratinar.
- Tallem el carbassò a rodelles i el fem a la planxa
- Talem el pebrot a tires i també el fem a la planxa.
- Per ultim hi posem el pollastre i en pocs minuts està daurat.
- Emplatem fem una amanida amb el que més ens agradi i ja tenim el sopar llest.
fa molt de goig i es ben bo
ResponEliminaroser
Molt bo, i molt saludable, per cuidar-se una mica de cara a l'estiu!
ResponEliminaPetonets!
Uf! no en tindré pas prou amb aquest plat, amb la pinta que té.... Deliciós, Quima!
ResponEliminaLes receptes d'aprofitament m'encanten!
ResponEliminaUn plast ben sa i ben bo, molt gustós i ben senzill de fer.
Genials aquestes receptes!! mira que m'agraden les verdures amb pollastre i una salsa lleuger com aquesta! de 10!! peotns
ResponEliminaOstres, quina mena de plat combinat més saludable i vistós!
ResponEliminaMolt bo saludable i molt ben presentat.
ResponEliminaUna receta saludable y ademas muy sabrosa, con una presentación exquisita.
ResponEliminaBesos
Miguel
lareposteriademiguel.com
un plat molt sa i boníssim!bon cap de setmana!
ResponElimina