Revisan fotos que tenia fetas, vaig trobar aquestes , i hem vaig adonar que no l'habia posat al blog. Ja sé que hi es per activa i per pasiva I que es el més clàssic de la pasta de full, però com les postres amb maduixes queden tan vistoses i boniques que no m'he pogut resistir a pujar-la.
INGREDIENTS:
1 làmina de pasta de full
maduixes
1 ou
xocolata per fondre.
- Primer farem la crema pastissera i la deixem refredar ( millor si l'hen feta el dia abans) La recepta aqui
- Agafem la làmina de pasta de full i vaig folrar un motlle rectangular que tinc amb els costas ondulats.
- El que hem sobrava dels costats ho vaig doblar cap a dintre forman una vora. Ho punxem amb una forquilla i ho enfornem fins que sigui ben rosseta. També hi podem posar paper d'anar al forn i llegums seques perque`no s'infli al coure-la.
- Un cop cuita la deixem refredar.
- Agafem la crema pastissera de la nevera i l'escampen per tota la tarta. A sobre hi posarem les maduixes que previament haurem rentat i tret les fulles.
- Desfem una mica de xocolata al microones I amb l'ajuda d'una boquilla ben petita hi fem fils per sobre les maduixes.
Un classic sensacional que sempre triomfa.
ResponEliminaA tu t'ha quedat perfecte!
oh, quima! Que bonica que l'has fet. No només compta que hi has posat uns ingredients magnífics, que combinen molt bé, sinó que l'has arrodonit amb una decoració preciosa!
ResponEliminaBonita y fantástica combinación, es una tentación deliciosa!!!
ResponEliminaPetons i bon cap de setmana.
Realment preciosa! És un d'aquells clàssics que mai passa de moda, és tan bona!
ResponEliminaPetonets
Sandra
És un pastís tan elegant, i amb la crema arrissada, que a mi em costa tant d'aconseguir! Una abraçada Quima!
ResponEliminaquina pinntaaaa!!! m'encanten aquests postres pel cap de setmana! petons
ResponEliminaUn clàssic que dona bó de veure i de lluir... perfecta pel finde. Petons,
ResponEliminauna tarta preciosa, i molt bona
ResponEliminaQuima me encanta la cabecera de tu blog, es una imagen muy bonita...también te diré que esta tarta de hojaldre con fresas me encanta, el hojaldre y la fruta combina genial, besitos guapa
ResponEliminaM´encanten els postres de hojaldre en crema i fruta... quina delicia! Té un aspecte perfecte
ResponEliminaAquest és dels pastissos que més m'agraden, pasta de full, crema i maduixes... mmm!!!! a més t'ha quedat genial!!
ResponEliminaQué bona aquesta pasta de full, i la presentació impecable.
ResponEliminaUn clàssic, si. Però tant boooooooo!!!!!
ResponEliminaLes fotos, espectaculars!!!
Petonets.
Quima t'ha quedat fantàstica aquesta tarta!!! La presentació realment és una passada i té una pintassa impressionant!!
ResponEliminaMolts petons guapa i bona setmana!!
Quin pastís més bo Quima, una pinta espectacular!
ResponEliminaPetons!
D' aparador!!!
ResponEliminaUna pinta deliciosa!!
ResponEliminaMiguel
Besos
lareposteriademiguel.com
Tinc una recepta molt semblat esperant a ser publicada!
ResponEliminaNo tengo remedio, tiendo a ver las recetas dulces que me gustan todas¡¡
ResponEliminaespectacular la presentación. Un beso grande, Teresa