El diumenge al matí estava mirant blogs de cuina I en el blog CAÑA DE AZUCAR vaig veure aquest pastis de formatge fet amb quesitos. hem va cridar l'atenció i com que tenia quesitos a la nevera vaig posar-me mans a la feina.
A casa meva no son gaire fans dels pastissos de fortmatge, per aixó vaig reduir la quantitat, ja que hem veia menjant el pastís jo sola, i per fer-lo més atractiu vaig fer-ne pastissets. I va ser tot un encert, ja que un pastisset a tots els va fer gracia provar-lo, i va passar l'aprovat.
INGREDIENTS:
2 ous
1 iogurt natural
2 c/s de sucre
3 formatgets (quesitos)
1 c/s de maicena
Melmelada fruits del bosc, en el meu cas.
- Posa tots el ingredients en el vas de la batedora i barrejar bé.
- Posa la barreja, en un motlle O bé en motlles individuals, previament untats amb mantega.
- Posar-ho al forn; que previament haurem escalfat a 180 º uns 15 minuts si es en motlles individuals.
- un cop ho veiem daurat la traiem del forn i un cop freds els desenmotllem , hi posem una mica de melmelada per sobre i ja estan a punt per menjar.
Com podeu comprovar unes postres ben fàcils de fer i ben bones.
Qué bo!! Una recepta fàcil i segur que deliciosa, crec que no es pot demanar més. La copio :) Un petonet
ResponEliminaDivina i fàcil...no es pot demanar res més...la provaré amb els pròxims "quesitos" que li compri a la meva filla petita, que n'és una menjadora compulsiva! Petons!
ResponEliminaVaya pintaza tienen son fantàsticos.besos
ResponEliminaOstres, doncs a casa som fans dels pastissos de formatge, així que anoto la recepta a pendents.
ResponEliminaI amb la melmelada ha de quedar boníssim!
Que faciles de hacer,y buenisimos:-)
ResponEliminaBesos
Que buenos debian de estar y son fácilicos de preparar ,,,los dejo en pendientes ...
ResponEliminaLas tartas de queso me encantan y con quesitos hago varias pero en frío, la tuya al horno así presentada en moldecitos se ve riquísima, me llevo tu receta sin dudarlo, besitos guapa
ResponEliminaQue bo, Quima! Moltes gràcies!
ResponEliminaM´encanta el teu blog de cuina Quima i sempre el segueixo ets una artista i m´agrada molt gràcies per compartir , petonets .
ResponEliminaQuins pastissets tan macos!! Es mengen sols!!! M'encanten els pastissos de formatge i aquests són originals i fàcils!!
ResponElimina