INGREDIENTS:
Xampinyons, una mica grans van millor
1 pebrot verd
1 ceba
1 carbassó
formatge camenbert
- Primet treien el peu del xampinyons, els rentem i els assequem.
- El passem per una paella amb oli que ens quedin una mica cuits.
- Despres tallem les verdures ben petitones i les posem a la mateixa paella que hi hem cuit els xampinyons
- Quan veien que estan cuites I que ja comencen a daurar-se, treurem la paella del forc i omplirem els xampinyons amb les verdures.
- A sobre cada xampinyo hi posem un trosset de formatge camenbert i ho posem al forn a gratinar.
- Els servim calentons .
Si els acompanyament amb una copeta de vermout ...............deliciosos.
No podías haber puesto mejor relleno a esos champiñones, qué ricos tienen que estar!
ResponEliminaBesos y buen finde
bonissima combinació! m'encanten aqeusts aperitius, molt més que els fregits i altres coses típiques! petons
ResponEliminaUn parell d'aquest i una tònica, a l'hora del "vermut", i no es pot demanar res més!!!
ResponEliminaHola Quima, m'ancanta rebre les teves visites de cap de setmana. Jo, tampoc em perdo les teves entrades que cada dia fan més goig. Avui he fet xampinyons i si ho hagués llegit abans hagués preparat la teva proposta.
ResponEliminabon diumenge!
quin aperitiu mas bo, molt bona combinació
ResponEliminaBon cap de setmana
Quima un pincho bien bueno y atractivo a la vista
ResponEliminabuen domingo
beso
quin farçit més bo amb aquest formatge, per avui diumnege com aperitiu ideal
ResponEliminaBuenas tardes Quima. Que buena tapa o aperitivo que nos has preparado. Te ha quedado de lujo este champiñon relleno y gratinado con el queso. La presentación del plato no puede ser mejor.
ResponEliminaUn beso Paco.
Una tapilla deliciosa, QUima!
ResponEliminaAnem guardan receptes de tapetes que a l'estiu venen molt de gust...
ResponEliminaPetonets.
Una oproposta molt bona. A nosaltres també ens agraden molt les cosetes per picar.
ResponEliminaBoníssima combinació i amb una clareta enara millor.
ResponEliminaUna tapa de lujo.
ResponEliminaBesos
Miguel
lareposteriademiguel.com
Que bons!!! Jo fa uns dies que vaig publicar una recepta de xampinyons farcits al blog també, però aquest farcit encara no l'he provat mai, així que ja el faré, perquè fa molt bona pinta!
ResponEliminaUna abraçada i bona setmana guapa!
A casa també agraden molt els àpats de pica pica.
ResponEliminaUna proposta boníssima!
Mmm me encantan, yo hago unos parecidos y en casa nos gustan muchísimo, voy a tomar buena nota de tu receta y así cambio un poquito, estoy segura que nos va a encantar, termino de conocerte y la verdad que ha sido un placer, me gustan tus recetas, Un beso
ResponEliminaA casa meva també som uns enamorats de fer pica picas, que en diem nosaltres. Són perillosos perquè és impossible controlar el que menges però ens encanta.
ResponEliminaM'agrada molt el teu blog i ja m'hi tens de seguidora. Si vols conèixer el meu http://estoneslliures.blogspot.com.es/
Montse
Hola Quima!
ResponEliminaAcabo de coneixer-te, i aquests xampinyons m'han encantat!
Em tens de seguidor del bloc!
Petons!
Aquests xampinyons em criden molt l'atenció. Trobo que a mes de bons, són fàcils de fer i sans.
ResponEliminaUn petó des de la meva cuina http://cuinanatura.blogspot.com.es/