El bescuit queda humit i a l'endemà encara es bo i gens sec.
INGREDIENTS PEL BESCUIT:
190 grs. de mantega a temperatura ambient
190 gr. de sucre
190 grs. de farina
3 ous
1 sobre de royal
1 pessic de sal
1 iogurt grec natural
una mica de vainilla
2 cullarades de mel
70 grs. de nous
PER CARAMELITZAR LES NOUS:
50 grs. de nous pelades
50 grs. de mel
35 grs. de sucre
50 ml. d'aigua
1/2 branca de canyella
ARA PREPARAREM EL BESCUIT:
- Pre-escalfem el forn a 170 º. Engrassen un motlle; jo el meu era rectangular de 20x25 cms:
- Amb la batedora de varilles, batem el sucre i la mantega. Quan tinguem una crema esponjosa i anem afegim els ous d'un a un.
- Hi afegim el iogurt, la mel i la vainilla.
- Tamissem la farina amb la sal i el llevat hi l'anem afegim a la barreja. Ho barregem amb un espàtula.
- Per últim hi afegim les nous que previament haurem trossejat petites.
- Afegim la barreja al motlle que ja teniem preparat hi ho enfornem uns 30 minuts. Passat aquest temps fem la prova del escuradents i si no surt net, li deixem una estona més. Jo vaig tenir que deixar-li uns 10 minuts més.
- Un cop cuit el deixem refredar dintre el motlle:
- posem en un cassó per anar al foc, l'aigua, la mel, la canyella i les nous i ho deixem bullir 2 minuts.
- Ho deixem refredar i ho tornem posar a bullir 2 minuts més.
- Les deixem refredar dintre l'almíbar .
- Les escorrem i les eixugem amb un drap.
- Posem oli de girasol en una paella i les fregim fins que les veiem daurades,
Mmmmm que bo! Aquesta coca te un aspecte boníssim! Amb aquestes nous ha d'estar ben bona, una abracada,
ResponEliminaLes receptes que m'agraden
a mi m'encnata posar-hi fruits secs, i el toc de mel trobo que també li va genial! petons
ResponEliminaQuina coca mes golossa, te una pinta boníssima.
ResponEliminaUn abrac
M'encanta la coca de iogurt i les nous! una coca genial!
ResponEliminaamb les nous caramel·litzades encara ha de quedar més bo.
ResponEliminaAra mateix en menjaria un bon tall per esmorzar amb el cafè amb llet ;)
Aquesta coca no falla mai! el toc de les nous caramel·litzades segur que el milloren!!! bona setmana!
ResponEliminaEsta coca siempre apetece y esta siempre muy buena, ideal para cualquier momento del dia¡
ResponEliminapeto
Aquest bescuit me l'apunto..precisament dissabte vaig comprar nous...a veure si encara en queden prous per fer-lo!!! Petons!
ResponEliminaL'he provat avui i ha sigut un èxit total
ResponElimina