La textura no queda com la d'un bescuit, ja que al portar farina d'ametlla ens queda més humida, però no per això es menys bo.
INGREDIENTS:
4 ous
250 gr de sucre
250 gr de farina d'ametlla
ratlladura de llimona
1 c/postres de canyella
Sucre glass per decorar
plantilla creu aqui
Jo l'he copiat del blog de Las recetas de MJ,
que hi té el video de com es fa per si us queda algun dubte
- Primer barregem la farina d'ametlla amb la canyella i la ratlladura de llimona
- En un bol hi posem el sucre hi hi afegim els ous i ho barregem be, amb una espàtula o batedor de mar, però sense batreu, ja que no necessitem que agafi aire.
- Afegim la farina a la barreja d'ous i sucre hi ho remenem amb una espàtula .
- Untem un motlle amb mantega i ho posem al foc que prèviament haurem escalfat a 170 º , dalt i baix amb aire calent.
- Programen uns 20 minuts i passat aquest temps ho tapem amb paper de plata i ho posem 10 minuts més sense aire calent. Tinguem en compte que cada forn es diferent i podem necessitar més o menys temps.
- Un cop cuita la deixem refredar i un cop freda la desenmotllem . Retallem la plantilla de la creu i la posem a sobre la tarta. Ho empolsinem amb sucre glass, traiem la plantilla i ja tenim la tarta llesta per menjar.
Quima, t'ha quedat un molt bonica pastís, a més de molt bona.
ResponEliminame encanta la tarta de Santiago; y esta tuya, se ve deliciosa.
ResponEliminaBesos
Es m tarta favorita será por que fue la primera tarta que hice de repostería y claro se convirtió en mi especialidad tendría 18 años y quería hacer algo fácil y resulto ser fácil pero buenísima.
ResponEliminaSaludos
Esta tarta la tengo pendiente desde hace muuuuucho tiempo, te ha quedado tan estupenda que me has hecho ganas de hacerla enseguida! Gracias por compartirla!
ResponEliminaLes receptes que m'agraden
Quima, té molt bona pinta, ha de ser boníssima!!!
ResponEliminaun clàssic sensacional. Ara mateix en menjaria un bon tall per esmorzar amb el cafè amb llet :)
ResponEliminaT'ha quedat preciosa...les que venen a Santiago no tenen res a envejar a aquesta teva!!! Petons!
ResponElimina