la recepta que tenia era d'un dolç de carbassa, així que l'he adaptada amb el boniato i l'hi he tret algun ingredient i n'hi he afegit d'altres.
INGREDIENTS: Han sortit 14 unitats
300 grs. de boniato
3 ous
50 g. de farina
10 g. de llevat
100 g. de sucre morè
50 g. de mantega
1 cullaradeta generosa de canyela en pols
sucre glas
1 branca de canyella
romaní
- primer pelem i tallem a daus el boniatos i els possem en un cassó amb aigua, amb el romaní i la branca de canyella ( jo no en tenia i n'hi he posat en pols) i deixem que bulli uns 20 minuts. Ho colem i ho deixem refredar.
- Quan el boniato esta ben fred el passem per el passapurés I el reservem.
- Batem els rovells amb el sucre fins que hagin triplicat el seu volum.
- Hi afegim la farina barrejada amb el llevat i la canyella amb pols i la mantega fosa, hi ho continuem baten amb la batedora de varilles fins que ens quedi una crema densa.
- Muntem les clares a punt de neu i les afegim a l barreja, ara amb una llengua pastissera procurant de que les clares no s'abaixin.
- Preparem el motlle que ho volem fer; en el meu cas motlles petits.
- Ho posem al forn que tindrem preescalfat a 180º. Uns 20 minuts , si ho fem en un motlle gran, necessitarem més temps, bé dependrà del forn de cadascú. Mirem si estan cuits, sino li deixem una mica més.
- Els desentmotllem i els deixem refredar. Hi posem sucre glas pel damunt I llestos per menjar.
Quima, has fet uns pastissets, bons de veritat,
ResponEliminaJo ja fa tres setmanes que en compro, a casa ens encanten :)
ResponEliminaCopio aquesta recepta, que segur que ha de quedar boníssima, sucosa i ben tendre per dins.
en conec un que li encanta el moniato, es tornaria boig amb aquesta recepta!! fantastic dolç! petons
ResponEliminaQue pinta tienen hija ,,,y seguro que de sabor están buenisimos...
ResponEliminaDeliciós! una bona idea per cuinar amb moniatos.
ResponEliminaque buenos que son y mas cuando llevan boniato y te han quedado sublimes¡¡
ResponEliminaBona setmana
Una bona proposta per a aquests primers dies de tardor, que bonics que t'han quedat!
ResponEliminaQué buena pinta Quima, ahora que se empiezan a ver boniatos, lo probaremos seguro.
ResponEliminaPtons
Caram Quima! Quins pastissets més bons, a més de tardor ja...ja arriben els moniatos! M'agrada molt la recepta, la provaré segur!
ResponEliminaPetonets
Quina monada de pastissets! i que bons es veuen!! no som massa de moniatos però amb pastís queda molt bo!
ResponEliminaM'encanta la forma que els has donat!!!
ResponEliminaBuenas tardes Quima. Te han quedado de lujo estos pastelitos de boniatos que has preparado, con el toque de canela. Los moldes que has utilizado son preciosos. Con tu permiso me quedo con la receta
ResponEliminaUn beso Paco
Quins pastissets han d'estar boníssims i el sabor que tindran, ummmmmm ja m'ho estic imaginant.
ResponEliminaUn abraç
Muy rico y esponjosos tienen una pinta estupenda, me quedo como seguidora besos
ResponEliminaCada dia et superes més, ostres tu quin goig. petons guapa
ResponEliminaTe han queado riquísimos Quima....besitos guapa
ResponEliminaQuima tenen molt bona pinta aquest pastisset....
ResponEliminaQue bona aquesta recepta, ara que ja comença la temporada!
ResponEliminaels moniatos segur que li donen huminat als pastissets! em guardo la recepta, a veure si m'animo. petonets guapa i bon cap de setmana
ResponElimina