Creia que ja havia acabat amb les receptes de Nadal, encara que aquesta la podem fer servir per aprofitar els turrons que ens han sobrat . Sempre havia sentit parlar al meu marit de que quan ell era petit al seu poble Hi havia un pastisser que feia uns cubanos bonissims ...........no son neules, sino que son amb una pasta molt més consistent y més gruixuda i no s'esmicolen quan el claves mossegada. Aqui jo sempre trobava neules, però cubanos no .......i ves per on que ja fa molt temps en una d'aquestes fires artesanals, que tant de moda s'han posat, varem trobar-ne. Evidenment que en vam comprar i desde aleshores cada any en comprem.
Així que aquest any vaig aprofitar per farcir-los I si ja sols son bons, farcits son doblement bons.
----------------------
Pensava que ya havia terminado con las recetas de esta Navidad, aun que esta la podemos utilizar para aprovechar los turrones que nos sobren. Siempre havia oido hablar a mi marido de que cuando era pequeño en su publo havia un pastelero que hacia unos "cubanos" buenissimos........ no son las tipicas neules, sinoq ue la pasta es más consistente y son más gordos y no se desmenuzan cuando les hincas el diente. Yo siempre encontrava en las tiendas Neules pero "cubanos" no ........... i mir apor donde que ya hace bastante tiempo en una de estas ferias artesanales, que tan de moda se han puesto, encontramos. Evidentemente compre y desde entonces cada año compro.
Asi que este años aproveche para hacerlos rellenos, i si solos estan buenos, rellenos estan riquisimos.
INGREDIENTS:
dos o tres cubanos per persona
crema de torro de xixona -la recepta la trobareu aqui
Es tan sencill com agafar els cubanos i omplir-los de la crema .
Es ideal per aprofitar aquelles teules de torrons que ens han sobrat i que ara ja no venen de gust menjar-les.
També els hi podem posar xocolata per sobre.
---------------------------------
INGREDIENTES:
dos o tres cubanos por persona
crema de turron de jijona . La receta la encontrareis aqui
Es tan sencillo como coger los cubanos y rellenarlos de crema.
Es ideal para aprovechar aquellos turrones que nos han sobrado y que ya no nos apetece comer.
Otra sugerencia, es ponerles un hilillo de xocolate por encima
Una altre idea per aprofitar torrons :
Otra idea para aprovechar turrones :
A la petita de casa els cubanos li entusiasmen...la iaia n'hi compra sempre que en troba!!! Un dia els provaré de farcir! Petons i gràcies per la idea!
ResponEliminaQuina bona pensada! A mi aquests cubanos em recorden aquelles galetes de la capsa TRIAS, on també hi ha neules però més gruxudes i farcides d'una pasta com d'avellana o de torró. I el flam genial també! Bon cap de setmana!
ResponEliminaJo ja penso que comprem més torrons del compte, com a excusa, per fer després delicatessens com aquesta.1
ResponEliminaoh!!!! si venen ganes de que en sobri de torró!!!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
fantastic!! m'encanten les receptes d'aprofitament!! petons
ResponEliminaQue bons amb aquests farcit.
ResponEliminaMi querida amiga, tanto esos ricos cubanos como el flan te han quedado de cine, dos maravillas que seguro son un bocado delicioso. Mil besicos cielo
EliminaMes de Gener sinònim de cuina d'aprofitament.
ResponEliminaMolt bones receptes.
Petons