Han quedat molt bones de gust I el millor es que es fan en un tres i no res.
He buscat un frosting per posar-hi ,i he trobat aquest de xocolata que no es passa de dolç.
Ayer por la tarde me decidi ha hacer madalenas, asi que busque la recepta de las famosas madalenas de XAVIER BARRIGA y me puse en ello. Las encontre en el blog MIS DULCES PREFERIDOS. Esta mañana cuando iva a hornearlas y como me habian regalado por Navidad la maquina de hacer CAKE POPS, y como lleva el accesorio para hacer cup cakes, he decidido probarla y hacer unas en la maquina utilizando la misma massa.
Han quedado buenos de sabor y lo mejor es que se hacen en un plis plas.
Luego he seguido buscando para hacer el frosting y he encontrado este de xocolate que no es excesivamente dulce.
INGREDIENTS PER LES MADELENES:
125 grs. d'ou
175 grs. de sucre
190 ml d'oli de girasol
210 grs. de farina
7 grs. de llevat royal
una mica de sal
ratlladura de llimona
vainilla en pols
175 grs. de sucre
190 ml d'oli de girasol
210 grs. de farina
7 grs. de llevat royal
una mica de sal
ratlladura de llimona
vainilla en pols
- Batem els ous amb el sucre fins que blanquegin i hagin doblat el volum.
- Hi afegim l'oli de girasol, i la ratlladura de llimona.
- Barregem la farina, la sal, el llevat i la vainilla.
- Ho afegim a la barrega i ho remenem bé fins que ens quedi tot ben integrat.
- Tapem el bol am paper film hi ho deixem reposar unes hores a la nevera. (jo tota la nit.
- L'endemà agafem la bareeja de la nevera i amb una espatula la barregem.
- Omplim els motllos de la màquina, la tapem i en 3 minuts ja estàn fets:
- Els traiem i anem fent tantes tandes com sigui necessari. Jo només n'he fet una, ja que la resta de la massa l'he feta al forn amb motlles de madelenes.
- Les deixem refredar sobre una reixeta
PER FER EL FROSTING:
INGREDIENTS:
65 grs. de xocolata per fondra (la meva de let)
42 grs. de formatge tipus philadelfia
20 grs. de mantega
60 grs. de sucre glas
60 grs. de sucre glas
1 c/postres cacao en pols
40 grs. de nata
- Primer muntem la nata i la reservem a la nevera:
- Desfem la xocolata al micro en petites sesions vigilant no es cremi, i la deixem atemperar.
- Amb la batedora barregem la mantega amb el formatge.
- Un cop ben barrejat hi afegim el sucre i el cacao.
- Afegim la nata a la xocolata desfeta i ho barregem bé.
- Ho afegm a la barreja de mantega ,formate i sucre i continuem barrejant fins que tots els ingredients estiguin ben integrats.Ens quedara una pasta consistent , ideal per decorar:
- Ho posem en una màniga pastissera i decorem el CUPCAKES. Per sobre hi posem virutes de xocolata i boletes.
Noia, quina maquineta mes pràctica,no?
ResponEliminaEl frosting de xocolata te molt bona pinta!!
Petonets.
Quina màquina més xula!! i quins cupcakes t'han sortit!
ResponEliminauau, quina passada de màquina, amb això ja no necessites al forn :)
ResponEliminaEl frosting t'ha quedat perfecte.
Ostres! La màquina aquesta de cupcakes l'he vista a molts llocs últimament i no sabia ben bé si funcionava, però veig que queden genials els cupcakes!! El frosting t'ha quedat amb la textura perfecte, i no és fácil! Boníssssims segur! Petons
ResponEliminaQueden perfectes!!! quina passada!!! Petons
ResponEliminaQuina passada de maquineta!!!!!
ResponEliminaLes magdalenes de X. B. son bonissimas, però el toc d'aquest frosting genial.
Petons
Uf! ja se les inventent totes! T' han quedat preciosos!
ResponEliminaApa, quina xulada Quima! Aquesta màquina ha de ser una passada!
ResponEliminaPetonets
Sandra
A mi totes aquestes màquines em tenen el cor robat...casa meva aviat semblarà una botiga d'electrodomèstics. Aquesta de cupcakes no la tinc, però veient com n'és de preciosa la teva, i els grans resultat que n'has tret, no sé si em podré resistir! Petons!
ResponEliminaAquesta maquineta és una passada... amb tantes màquines com surten per a fer coses aviat no cabrem a casa!!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
No havia vist aquesta maquineta! t'han quedat perfectes i segur que bons!!
ResponElimina