Un plat de pasta , com a minim, no falta mai a la setmana a casa meva. No hem digueu perqué però el dijous sempre faig pasta desde fa un munt d'anys . El més habitual es fer macarrons amb salsa bolonyesa, però avui he decidit canviar una mica l'acompanyament, (els pobres macarrons ja deuen tenir la bolonyesa aborrida), i aquest ha estat el dinar d'avui.
-----------------------------------
Un plato de pasta, como minimo, a la setmana no falta nunca en mi casa. No me digais el motivo pero siempre hago pasta los jueves, desde hace un monton de años. Normamente hago macarrones a la boloñesa, pero ho he decido canviar-les un poco la guarnición, (para que no se aburran de tanta boloñesa) y esta ha sido la comida de hoy
INGREDIENTS: per a 4 persones
450 grs. de pasta (macarrons o el tipus que més ens agradi)
1 ceba
1 porro
1 pebrot verd
1/2 pebrot vermell
1 carbassò.
1 tomaquet
250 grs. de gambetes congelades
orenga, formatge parmesà, oli d'oliva sal i agua
- En una olla posem el macarrons a bullir amb abundant aigua i sal, segons les instruccions del fabricant.
- Posem una cassola al foc amb una mica d'oli d'oliva
- Netegem i piquem la ceba i el porro i la posem a la cassola.
- Mentrestant tallem petit el pebrot verd i el pebrot vermell i els afegim a la cassola. Si veiem que la ceba es va per cremar hi podem posar una mica d'aigua i així s'anirà couent sense cremar-se i no amargarà.
- Tallem a dauets el carbassò i quan ja estigui la ceba una mica pochada , l'afegim a la cassola. També hi afegim les gambes.
- Tallem el tomaquet a daus i traiem les llavors i l'afegim a la cassola.
- Deixem que s'acabi de coure tot bé.
- Escurrem els macarrons i els posem a la casola. Ho remenem bé perquè s'integrin bé amb les verdures i els deixem 5 minuts al foc.
- Ho emplatem, hi per sobre hi podem posar una mica d'orenga i formatge parmesà.
QUE VAGI DE GUST!!!!
En poca estona tenim un plat que farà les delicies de petits i grans .
Ohh menys mal que ja he dinat, perquè si els arribo a veure abans... fan molt goig i així amb les verduretes i el toc de les gambes han d'estar boníssims!
ResponEliminaA mi més que un plat de dijous, aquests macarrons tan complets, em semblen de diumenge! Petons!
ResponElimina
ResponEliminaBuenas tardes Quima. Que buen plato de pasta que has preparado, muy rico y completo, con esas verduras, el queso y las gambas. Tiene que estar delicioso, como bien dices por lo menos un plato de pasta, una vez a la semana.
Un beso Paco
Que rico se ve tu plato de pasta con el toque de las gambas, da gusto de verlo de lo completo que es. Con lo que me gusta la pasta!!!
ResponEliminaBesos.
Boníssims! Al meugust molt millor que els de carn.
ResponEliminaBuenos sin ninguna duda¡¡ y bien sanos y si son integrales mas.
ResponEliminaBss
Uns macarrons ben diferents i amb molt de sabor!
ResponEliminaM'encanta la guarnició amb verdures i gambes, molt original i molt gustosa!
ResponEliminaSa, senzill, gustós... deliciós!!!
ResponEliminaQuins macarrons més bons! Me'ls apunto per a un dinar a l'oficina amb el tupper...així serà un millor dia de feina! Petons i bon cap de setmana!
ResponEliminaPues seguro que estaban bien buenos...y la pasta lo que tiene es que gusta a casi todo el mundo...
ResponEliminaTenen de ser boníssims aquests macarrons.
ResponEliminaaquesta recepta a casa segur que faria festa cada dia.... delciosa!!
ResponEliminaMuy buena combinación, qué ricos con las gambitas...besitos y buen finde guapa
ResponElimina