Precisament quant estava pensant en fer-los el blog COCINANDO CON NEUS, els va publicar i vaig seguir al peu de la lletra la seva recepta i el resultat va ser excel.lent. Si teniu ocasió feu-los , amés de molt bons són fàcils de fer.
INGREDIENTS:
1 làmina de pasta de full
PER EL FARCIT:
3 rovells d'ou
200 ml de nata
1 cullarada de farina
la ratlladura de 1/2 llimona
75 grs. de sucre
PRIMER FAREM LA CREMA:
- Ratllem la llimona, només la part groga ja que la blanca amargaria.
- En un cassó posen els rovells, la nata; el sucre, la farina i la llimona.
- Ho barregem bé amb unes varilles i ho posem al foc, remenant sense parar fins que espesseixi.
- La reservem i mentre es refreda preparem la pasta de full
- Agafem un motlle de magdalenes, els que son una bandeja .
- Amb un aro d'emplatar una mica més gran que el motlle, tallem rodones de pasta de full.
- Amb sprai antiadherent ruixemt els forats del motlle. Sino tenim sprai hi podem pasar una mica de mantega fosa, així evitaremt que s'enganxi.
- Folrem el forats del motlle amb la pasta de full procurant que ens quedi ben folrat.
- Els omplim amb la crema, sense arriba a dalt, ja que al coure la pasta de full puja i si els haguessim omplert massa la crema ens vessaria pels costats.
- Els enfornem durant 15 minuts a 200º.
- Els traiem del forn i els deixem refredar una mica. Per sobre hi posem sucre glas.
Fa poc també els vaig fer i queden boníssims! t'han quedat molt macos! bon cap de setmana
ResponEliminaFa poc també els vaig fer i queden boníssims! t'han quedat molt macos! bon cap de setmana
ResponEliminaOhhhh...quins records de les darreres vacances a Portugal...en vaig menjar tants!!!! A la pastisseria original del barri de Belém hi havia una cua...però pagava la pena, i vaig poder veure l'obrador i tot! Aquests teus t'han quedat genial!!! Petons!
ResponEliminaEm copio la recepta, fa temps que en vull fer i encara no m'he animat. A veure si els faig ben aviat perque tenen un aspecte magnífic.
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Jo els vaig provar a Lisboa i, realment, son espectaculars de bons!!
ResponEliminaPetons
Tinc moltes ganes d´anar a Portugal a tastar els autèntics Pasteis de Belem.. però de moment vaig fen boca amb aquest que presentes.... Que bons!!!! Petons,
ResponEliminaBuenas tardes Quima. Fantásticos como te han quedado estos ricos y típicos pastelitos de Belén. Tienen que ser un bocado impresionante, muchas gracias por compartir tan buena receta.
ResponEliminaUn beso Paco
Els he tastat algun cop i són un vici... m'apunto la recepta per provar-los!
ResponElimina