El plat que us porto avui es ben sencill, encara que jo l'he fet una mica diferent de la recepta original. es una recepta italiana que es fa amb alfabrega, pero jo la vaig canviar una miqueta.
INGREDIENTS:
Tomates
Mozarella fresca
rúcula
oli d'oliva
orenga i sal
Tallem les tomates a rodanxes i le sposem sobre una plata de servir. A sobre les tomates hi posem la mozarella també tallada a rodanxes , pero sobre hi posem els brots de rúcula (aquesta vegada no vaig trobar rúcula sola i anava barrejada amb canonges) Ho amanim amb sal i oli d'oliva I per sobre hi posem una mica d'orenga i llestos per menjar.
Hola Quima que ensalada más vistosa........Por aquí como hace calor esa ensalada viene de lujo........Bssss
ResponEliminahttp://angiazucarycanela.blospot.com
m'encantaaa!! només puc dir això! petons
ResponEliminaAquesta amanida esta bona de qualsevol maera...
ResponEliminaPetonets.
Una proposta molt fresca, Quima, aquesta capresse. La veritat és que la mozzarela búfala em perd... o sigui que aquesta amanida la tastaria ara mateix! M'alegro que el teu bloc ja estigui curat! Petons
ResponEliminaEncara no era seguidora teva...? Com pot ser? Ara ja sí! Mua
ResponEliminaQuima, una amanida senzilla fresca i bona.
ResponEliminaUn clàssic sensacinal i molt gustosa!
ResponEliminaUn clàssic que mai falla, amb ruca o amb alfàbrega! Boníssima!
ResponEliminaPetons
Sandra