INGREDIETNS:
1 làmina de pasta de full fresca (la meva del lidl)
1 poma
mermelada de taronja
granet d'ametlla
canyella, sucre moré
sucre glas
- Primer pelem y triturem la poma.
- Estenem la làmina de pasta de full i hi vaig posar una capa de mermelada de taronja.
- A sobre hi vaig posar la poma triturada, i hi posem canyella al gust i sucre moré
- Enrotllem la pasta de full i la tallem a rodelles .
- Les posem sobre paper del forn i per sobre hi posem el granet d'ametlla. Les posem a sobre la reixa del forn.
- Ho enfornem a 180 º dalt i bai i aire calent fins que veiem que estan rossetes.
- les traiem del forn i les empolsinem amb sucre glas per sobre .
La pasta de full ens dona joc per a fer coses fàcils i boníssimes, com aquests rotllets dolcets! t'han quedat fantàstics!!!
ResponEliminaUnes espirals molt bones,dolces i temptadores.
ResponEliminaQuima aquest rotllos de pasta de full t'han quedat molt be i tenen de ser molt bons.
ResponEliminaUns rotllets deliciosos!!! La pasta de full té moltes sortides i mooolt bones!!!
ResponEliminaQuin farcit més bo, Quima! La psata de full és tan versàtil!!! Bona proposta!
ResponEliminaLa pasta de full es fantàstica tant en dolç com en salat...
ResponEliminaJo la faig servir moltíssim!! Aquesta combinació, l'apunto...
Petonets.
Qué buena pinta tienen.........El hojaldre tanto dulce como salado es todo un éxito........Besosss
ResponEliminahttp://angiazucarycanela.blospot.com
HOla Quima !!
ResponEliminahice ayer esta receta, quedaron buenísimos.
No salieron tan redonditos como los tuyos sino más alargados,porque al cortar el rollo de pasta se me chafaba todo, pero estaban deliciosos.
Gracias guapa
Ptons
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, no se por donde empezar ....
ResponElimina