No n'he sortit massa airosa, però al menys un per a cada un n'he pogut aprofitar. El meu fallo ha set que la massa m'ha quedat més cuita d'un costat que de l'altre ..............hagués hagut de girar la safata, però m'ha semblat que ja estava prou cuit i m'he equivocat ........................ els propers sortiran millor.
La recepta l'he treta del blog d'en Ramon i ho explica tan bé que la veritat es que es molt fàcil fer-la. Ara veig que l'he feta una mica diferent.
INGREDIENTS:
4 ous
50 grs. de farina
50 grs. de maicena
100 grs. de sucre fi.
- Primer muntem les clares a punt de neu amb la mitad del sucre. Les reservem.
- Ara barregem bé els rovells d'ou i la resta del sucre, ho batem fins qeu hagi doblat el seu volum i ens quedarà una massa més blanquinosa.
- A la barreja dels ous i afegim la mescla de farina i maicena de mica en mica I ho barregem amb una espatula del baix cap a dalt.
- LLavors hi afegim les clares montades també de mica en mica.
- Amb la manèga pastissera fem un cuadrat amb la pasta sobre una paper per anar al forn i l'anem omplin de pasta.
- Ho posem al forn que previament haurem escalfat a 200 º. Jo ho he posat amb el forns dalt i baix i aire calent 5 minuts. Passat aquest temps mirem si la massa esta cuita, i ho sabre si ho apretem amb el dit i torna a pujar. Millor donar la volta a la safata; ja que a mi un costat m'ha quedat més cru i li deixem un parell de minuts més.
- Tariem la massa del forn i la posem del reves dobre un paper d'anar al forn. O sigui que la part que anava sobre el paper ens quedi per omplir.
- Si en volem fer bracets individuals tallem la massa a quadrats ( no poso la quantitat ja que dependrà de lo gran que hagim fet el quadrat)
- Els omplim amb crema pastissera i els enrotllem. Com que en Ramon explica molt bé i amb fotografies com enrotllar-los us recomano que mireu el seu blog i us asseguro que seguint els seus consells es molt fàcil.
- Els arrebossem amb sucre i llestos per menjar.
No m'han quedat tan ben fets com els d'en Ramon , però bona pinta si que en fan.
També els podeun omplir de trufa, nata i qualsevols tipus de crema.
aiixx jo d'aquests en compro alguns diumenges, m'agraden tan! els he de fer a casa a veure si em surt! petons
ResponEliminaFets a casa, no tenen ni punt de comparaciò amb els de la pastisseria. Jo en faig tant de nata com de xocolata com de crema...i tots estan boníssims!!!
ResponEliminaPetonets.
Uf!!! Que bons!!! Eren les postres de molts diumenges a casa quan era petita. Em porten molts bons records aquests braces.
ResponEliminaPetons, guapa!
Que bons!!! semblen super tendres!!! Al farcit ummm!!! Petons
ResponEliminaQuima, t'han quedat molt i molt mes ben fets que els d'en Ramon!!!
ResponEliminaFelicitats i moltes gracies.
. .
Me encantan, así rellenos de crema casera y en porciones se comen estupendamente, me llevo uno guapa, besitos y feliz semana
ResponEliminaDe crema són fantàstics! I tranquil.la que a la primera sempre costa.
ResponEliminaDoncs trobo que t'han quedat genials, quina bona pinta!!! els bracets de crema m'encanten.
ResponEliminaPetons
A mi em semblen molt bonics, i han de ser tan bons...
ResponEliminaOh, m'encanten els braços de gitano, especialment els de nata i yema per damunt.... Boníssims! Una abraçada! Per cert, et segueixo!
ResponEliminaAixí en petit queden molt bé, i fet a casa res a envejar els de pastisseria! sempre el faig gran... a veutre si hi penso i els faig individuals! que tinguis bona setmana!
ResponEliminaAixí en petit queden molt bé, i fet a casa res a envejar els de pastisseria! sempre el faig gran... a veutre si hi penso i els faig individuals! que tinguis bona setmana!
ResponEliminaBuenos días Quima. Te han quedado de maravilla aunque tu digas que se te ha pasado un poco. Tienen que estar buenísimos rellenos de, crema, chocolate, nata, etc. En mi casa seguro que pasa como en la tuya, si es dulce nos comemos todo.
ResponEliminaUn beso Paco
Qué buen pinta tienen.........Me encantan así pequeñitos........Besos :)
ResponEliminahttp://angiazucarycanela.blospot.com
Así con crema pastelera es cómo mas me gustan y por cierto yo veo que te han quedado muy bien.
ResponEliminaBesos
saps que aquestes eren les meves postres preferides de petita???? quins records!!! petonets
ResponEliminaen Ramón es un geni!!! vaig a mirar la seva recepta, pero ja et dic ara que la teva es de deu!!! que bons aquests bracets i farcits de crema.. els meus preferits. Petons,
ResponEliminaHola Quima guapa tu
ResponEliminaDe segur que no en va quedar cap
mil petonets Susanna
tenen molt bona pinta... el blog den Ramon m'encanta ho esplica tot tan bé!!!
ResponEliminapetons
carmen
Mummmmmm que pinta más rica.
ResponEliminaBuenos días Quima. Que bracitos de gitano tan ricos que has preparado, rellenos con esa crema son todo un lujo. Si no te gusta cómo te han quedado me lo puedes enviar a mí.
ResponEliminaUn beso Paco
Jo també menjava aquest braços de petita!!! m´ha vingut un flaix impressionant!!! que fort!!! Petons
ResponEliminaOh, ooohhh, ooooohhhhh... em recorden els braços de crema de Cal Padreny ( de Reus), records d'infantessa!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Doncs jo trobo que t'han quedat perfectes!
ResponEliminaI presentats en format individual queden molt més elegants.