El que us proposo avui es molt sencill i tothom la fet mil vegades, però al menys canviaré d'entrada . A veure si ara amb les festes faig alguna cosa nova i recopilo receptes per poder posar al blog. Aquestes ulleres i llacets de pasta de full són ideals per acompanyar un café o per anar picant mentre la fem petar amb els amics o la familia
Necessitarem els següents ingredients:
2 làmines de pasta de full
sucre moré i sucre normal
A sobr eun silpar o paper del forn hi posem sucre, llavors hi posem la làmina de pasta de full al damunt i hi passem el rodet per sobre apretant una mica , perquè ens quedi el sucre enganxat a la pasta de full. Ara hi posem una altre capa de sucre a la part de sobre i repetim lóperació del rodet.
Comencem enrotllan la làmina per un costat fins a la meitat. Llavors comencem per l'altre meitat i l'enrotllem fins al centre.
Quan ho tenim enrotllat ho tallem a rodelles de 1 cms i ho psem en una bandeja del forn.
Ho enfonem a 180 º dalt i baix i aire calent i quan viem que ja estan rosetes ja les podem treure.
Per fer els llacets vaig tallar la làmina de pasta de full en 4 trossos I a sobre de cada un hi vaig posar sucre i vaig fer la mateiza operació que les ulleres LLavors vaig posar una làmina sobre l'altre i amb un ganivet vaig tallar a tires d'un cm aproximadament. Agafen les 4 tires que ens han quedat Una sobre l'altre i les entregirem uan mica per la part del centre.
Les posem en una bandeja del forn i les enfonem a 180º dalt i baix i aire calent fins que estan rossets.
m'encnaten! son un recurs fantastic i quedes genial! petons
ResponEliminaT'han quedat precisoses!
ResponEliminaM'encanta la pasta de full, en un moment tens unes postres delicioses.
Quima, T'han quedat molt i molt be, es una de les cosses que costant de fer.
ResponEliminaSon unes postres que sempre triomfen !!!!
ResponEliminaPetonets.
Per picar i repicar sense parar!!!
ResponEliminaQue ricass,,,me encanta el hojaldre ...
ResponEliminaUnes pastetes molt bones, sempre s' ha de tenir pasta de full a la nevera.
ResponEliminaMolt fàcil però mai me n'he ensortit, fins hi tot em fa vergonya! Seguiré pas a pas la teva recepta, no hi ha secret. Espero que surtin bé! Demà mateix compra una làmina. Ja t'explicaré, jeje!
ResponEliminaUna abraçada, Quima, i gràcies pel comentari al blog, em fa molt feliç que hi passeu.
Quima, unes pastetes bones bones y t'han quedat genials
ResponEliminaBuenos días Joaquina. Unas espirales y lazos o gafas de hojaldre estupendos, idéales para tomar con un cafetito. Una receta rápida y sencilla pero no por ello menos exquisita.
ResponEliminaUn beso Paco
Ideals per acompanyar, Joaquina, tu ho has dit!! Petons
ResponElimina