Així que avui teniam un dinar amb els veins i ahir vespre vaig fer-ne dues rajoles més i la veritat es que han agradat moltissim.
INGREDIENTS:
130 GRS. de xocolata per fondre + 70 grs. per la cobertura
70 ml. de nata
50 grs. de sucre
35 grs. de mantega
cointreau
1 cullarada sopera de nutela
- Agafem els 70grs. de xocolata per fondre hi la fonem al microones en petites sessions de 20 segons vigilant de que no es cremi. Quan està fosa fem una capa ben fina per tot el fons i els costats del motlle ( jo m'ajudo amb un pinzell) i posem el motlle a refredar a la nevera.
- Mentrestant en un cassó hi posem la nata el sucre i la mantega i ho remenen fins que ho tinguem ben desfet.
- Quan arrenca el bull, ho traiem del foc i hi posem la cullerada de Nutela I ho desfem bé. Un cop ho tenim desfet hi afegim la xocolata restant i ho remenem bé fins que ens quedi una massa homogènia.
- Després hi podem afegir una cullerada sopera ben generosa de cointreau, hi ho remenem fins que el licor ens ha quedat ben integrat amb la massa.
- Deixem refredar una estona i aboquem la massa dins el motlle que teniem guardat a la nevera mirant de que ens quedi ben escampada.
- Ho deixem reposar unes 4 ó 5 hores i ja els podem treure del motlle. Jo els hi deixat tota la nit.
- Amb aquestes quantitats omplim un motlle de uns 19 cms. de llarg. També podem fer servir una plata d'alumini allargada o bé un tetrabrick de llet que haurem retallat per la meitat.
Vaig comprar aquestes capsetes a la botida CA LA NOR, on també hi vaig comprar els motlles. i així queden molt ben presentats.
Aqui els teniu ja presentats dins la capsa .........Oi que feian goig?
La recepta la vaig treure del blog ELS FOGONS DE LA BORDETA .
Que nadalencs estem tots, no? T'ha quedat perfecte. Jo aquests (quan els compraven els pares a casa) són els que m'agradaven menys, però aixis casolans... seria qüestió de provar-lo.
ResponEliminaOn és aquesta botiga?
Una abraçada, Quima!
Gemma aquesta botiga es a Banyoles, hi tene un munt de coses per fer tot tipus de pastissos y dolços ............. un perdició petr els que ens agrada fer dolços:
EliminaQuima, molt be aquesta barra de torró de trufa al cointreau, la recepta molt ben explicada.
ResponEliminaQuima t'ha quedat preciós i molt ben presentat
ResponEliminaHa de ser boníssim!
ResponEliminaQue pinta tiene, me encanta el turron de chocolate.
ResponEliminaBesos
Cocinando con Montse
els torrons que més m'agraden son els de gema i els de xocolata amb cointreau!! genial! apuntada! petons
ResponEliminaT'han quedat de professional, i amb aquestes capsetes tan boniques encara més!
ResponEliminaUau! Quina passada de torró! Aquests amb licoret sí que m'agraden! T'ha quedat preciós, Quima, millor que els que poguem comprar fets!
ResponEliminaOoooh, quina il·lusió que t'hafi agradat! Tu l'has millorat molt amb aquesta super presentació! :D
ResponEliminaPetons
Sandra
Quina fila! A mi no m´agraden els torrons amb licor, ni tant sols els bombons però això no treu que t´hagi quedat preciós.
ResponEliminaQuina recepte més bona !! La provaré. ¡¡ Felicitats !! Petons.
ResponEliminaEls veins segur que van quedar encantats amb aquest torró, t'ha quedat sensacional. La capseta li dona un toc molt artesanal, molt xulo.
ResponEliminaPetons
Sembla talment de pastissería.
ResponEliminaFantàstic!!!!
Gràcies per compartir.
Bones Festes
Isabel
maaaaaaaare miaaaaaaaaaaaa,,,mmmmmmmmmmmmmmmm
ResponEliminaOhhh quina bona pinta i amb cointreau, vull veure la foto del tall per saber com es de dins!!
ResponEliminaJa se que vaig tadrd...pero tinc una pregunta...perquè hi poses nutella? Jo també faig aquest torró, i no he pensat mai a posar-ne... gràcies
ResponElimina