En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dijous, 13 de desembre del 2012

APERITIUS DE NADAL-LA RECEPTA DEL 15

 
S'acosten les festes de Nadal i toca pensar amb el que farem , i per ajudar-nos una miqueta tenim els nostres amics dels blogs  ELS FOGONS DE LA BORDETA  i  XOCOLATA DESFETA, que aquest més ens han proposat fer aperitius de nadal, i de ben segur que agafarem un mun d'idees. 
la proposta que  us porto avui es molt sencilla de fer; però alhora molt gustosa

TOMAQUES CHERRY OMPLERTS DE CREMA D'ANXOVES
INgredients:
tomaquets cherry
1 ó 2 pots d'anxoves
all picat
oli d'oliva
  • Primer tallem amb un ganivet ben afilat la part de dalt del tomaquet i amb una cullereta de café hi traiem les granes, o sigui que el uidem de dins. 
  • En un morter  hi posem les anxoves que primer haurem posar a desalar amb una mica llet durant mitja hora , juntament amb l'all i ho piquem ben picat ( si ens agrada la pasta molt fina ho podriem fer amb el turmix . 
  • Llavors hi anem afegim oli fins que tenim la pasta amb la consistencia desitjada. 
  • Amb la mateixa cullerete de café anem omplint els tomaquets . 
  • Per decorar hi podem posar una alcaparra o bé cebollí picat . 
Ja veiu que es molt sencill però queden molt gustosos.




13 comentaris:

  1. Quina bona idea!, els cherrys, amb aquesta mida tan menuda son ideals per a fer un aperitiu de mossegada!Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Tu ho has dit, joaquina! Fàcils, i ben bonics, amb cherry!!

    ResponElimina
  3. tan facils, tan vistosos i tan bons!! aperitiu bonissim! petons

    ResponElimina
  4. La combinació em sembla sensacional.
    I la presentació queda molt elegant.

    ResponElimina
  5. Jo aquest mes no participo però disfrutaré veient tot el que he fet. Boníssim!!!!
    Que tinguis un molt bon cap de setmana!

    ResponElimina
  6. Una delícia Quima, i tan ben presentats fan molta festa!
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  7. Quima, aquest tomaques cherry molt ben presentat.

    ResponElimina
  8. Una presentació molt maca i una combinació deliciosa.

    ResponElimina
  9. Qué ricos y sencillitos de preparar, me llevo un par de cucharitas ejej. besitos

    ResponElimina
  10. T'he conegut a traves de la recepta del 15 i per aqui en quedo. Magnific blog i molt bona proposta per aquest ultim repte...( Que esperem que es torni a engegar!!!)
    Petons i fins aviat!!!
    Lourdes.

    ResponElimina
  11. Acabo d'arribar des del blog dels Fogons de la Bordeta, per l'iniciativa de la recepta del 15 i m'ha encantat aquesta proposta d'aperitiu.
    Però he de confessar que el teu blog m'ha encantat! Tens unes receptes que m'han agradat molt :)

    Molts petons ^^

    ResponElimina