S'acosten les festes de Nadal i toca pensar amb el que farem , i per ajudar-nos una miqueta tenim els nostres amics dels blogs ELS FOGONS DE LA BORDETA i XOCOLATA DESFETA, que aquest més ens han proposat fer aperitius de nadal, i de ben segur que agafarem un mun d'idees.
la proposta que us porto avui es molt sencilla de fer; però alhora molt gustosa
TOMAQUES CHERRY OMPLERTS DE CREMA D'ANXOVES
INgredients:
tomaquets cherry
1 ó 2 pots d'anxoves
all picat
oli d'oliva
- Primer tallem amb un ganivet ben afilat la part de dalt del tomaquet i amb una cullereta de café hi traiem les granes, o sigui que el uidem de dins.
- En un morter hi posem les anxoves que primer haurem posar a desalar amb una mica llet durant mitja hora , juntament amb l'all i ho piquem ben picat ( si ens agrada la pasta molt fina ho podriem fer amb el turmix .
- Llavors hi anem afegim oli fins que tenim la pasta amb la consistencia desitjada.
- Amb la mateixa cullerete de café anem omplint els tomaquets .
- Per decorar hi podem posar una alcaparra o bé cebollí picat .
Quina bona idea!, els cherrys, amb aquesta mida tan menuda son ideals per a fer un aperitiu de mossegada!Una abraçada!
ResponEliminaTu ho has dit, joaquina! Fàcils, i ben bonics, amb cherry!!
ResponEliminatan facils, tan vistosos i tan bons!! aperitiu bonissim! petons
ResponEliminaLa combinació em sembla sensacional.
ResponEliminaI la presentació queda molt elegant.
Jo aquest mes no participo però disfrutaré veient tot el que he fet. Boníssim!!!!
ResponEliminaQue tinguis un molt bon cap de setmana!
Una delícia Quima, i tan ben presentats fan molta festa!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
Quima, aquest tomaques cherry molt ben presentat.
ResponEliminaUna cucada i, boníssima.
ResponEliminaUna presentació molt maca i una combinació deliciosa.
ResponEliminaQué ricos y sencillitos de preparar, me llevo un par de cucharitas ejej. besitos
ResponEliminamolt bona proposta! i bona!
ResponEliminaT'he conegut a traves de la recepta del 15 i per aqui en quedo. Magnific blog i molt bona proposta per aquest ultim repte...( Que esperem que es torni a engegar!!!)
ResponEliminaPetons i fins aviat!!!
Lourdes.
Acabo d'arribar des del blog dels Fogons de la Bordeta, per l'iniciativa de la recepta del 15 i m'ha encantat aquesta proposta d'aperitiu.
ResponEliminaPerò he de confessar que el teu blog m'ha encantat! Tens unes receptes que m'han agradat molt :)
Molts petons ^^