Per acompanyar el café ideals I per menjar soles també . Jo les vaig fer una mica al meu aire.
INGREDIENTS:
1 rovell d'ou
25 ml. de llet
90 grs. mantega
185 grs. de farina
1 cullarada de llevat (tipus royal)
30 grs. de sucre llustre
praliné
- Barregem la mantega, la farina i el llevat.
- En un altre bol hi barregem la llet, el rovell d'ou i el sucre.
- Juntem les dues barreges i les barregem bé.
- Ho posem embolicat amb paper film a la nevera 1 hora com a minim.
- Passat el temps de repos, posem la massa entre dos papers d'anar al forn i amb el rodet l'estirem ben fineta.
- Amb un aro tallem cercles, i posem una mica de praliné al mig i agafem l'altre costat i ho tanquem presionan una mica amb els dit, ens han de quedat com mitja rodona.
- Preescalfem el forn a 170 ª i ho enfonem uns 20-25 minuts. (Si ho feu amb aire calent amb 10-15 minuts serà suficient)
- Les traiem del forn i les arrebossem amb sucre. Les deixem refredar i llestes per acompanyar el café.
Buenísimas, mándame alguna para el café!
ResponEliminaBesos
Nyam, nyam...a mi això de farcir amb praliné sempre em sembla una idea genial! És un dolç que m'encanta! Petons!
ResponEliminaQuin farcit mes bo. Petonets
ResponEliminaPer ser que les has fet al teu aire... t'han quedat genials!! i fan salivar de bones que han d'estar!! petonets!
ResponEliminaQue bones!! Tenen una pinta espectacular!
ResponEliminaCaram Quima, que bones!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
buena idea y además tentadora, solo con verlas, irresistibles a cualquier hora¡
ResponEliminaPeto
Quima, tenen de ser molt bones i t'han quedat super be..
ResponEliminaque buen pinta ....tengo que probar
ResponElimina