La recepta l'he tret de la revista COCINA invierno de Lecturas. Hi ha unes receptes molt bones i a més fàcils de fer.
INGREDIENTS:
300 gr. de nata per montar
2 1/5 cullarades de café soluble
100 grs. de xocolata ratllada
150 grs. de sucre
50 grs. d'ametlles picades (opcional)
- Batem la nata amb el sucre, i quan la tinguem quasi montada hi afegim el café i acabem de muntar-ho. Hi afegim la xocolata ratllada i ho barregem amb moviments envolvents , així no perd volum.
- Repartim la mousse en copes i la deixem a la nevera un parell d'hores.
- Quan la volguem servir hi podem posar per sobre una mica d'ametlla picada; que previament haurem torrat al forn o també hi podem ratllar una mica de xocolata.
Aquesta mousse va directe a la carpeta!, així, de cafè...ummm... una temptació!
ResponEliminajaja, sóc la Mercè de Destapant Cassoles...he entrat amb el correu de ,ma filla!....
EliminaFa una pinta boníssima! Aquests postres de copa i cullera sempre entren bé, oi?
ResponEliminaPetonets
Sandra
Quin goig! Precisament ahir jo vaig comprar una revista de cuina de lectura, però era el número 3 de la de Postres! A en Marc li encantaria aquest mousse cafetil! Petons!
ResponEliminaEs tan bona la moka...mira que no m´agrada el cafè però així..si!
ResponEliminaBuenas tardes Quima. Una mousse de moka deliciosa la que has preparado. Un postre muy rico que tiene que ser un lujo para el paladar. El tiempo vuela como dices y andamos con el tiempo justo
ResponEliminaUn beso Paco