Bé sigui comprada o feta casolana, i encara que no sigui padrina de ningú, m'agrada fer la mona i com que aquests dies ja anem una mica carregats de tortell, bunyols ........... i avui erem poquets he decidit fer mones individuals, i així segur que no en menjariem més del compte .........
L'he fet tipus sara, amb crema de mantega i granet d'ametlla i per decorar un parell de bombons amb forma d'ou que per les mides de les mones anaven perfectes.
La recepta del bescuit i de la crema de mantega la trobareu AQUI
Ja fa uns dies que vaig fer un parell de bases de pastissos , que un cop freds guardo al congelador i així va molt bé per el dia que necessites fer un pastis. El dia que els vaig fer; vaig fer-ne també d'individuals, ja que les SARES en agraden molt .
Aquest matí només he tingut que fer la crema de mantega. He posat amb una espàtula crema de mantega al voltant del pastisset, llavors els he passat per el granet d'ametlla que ja tenia torrat i la resta de la crema de mantega l'he posat en una màniga pastissera amb una boquilla rissada petita i he decorat la part de sobre. Un parells de bombons en forma d'ou i com no les plomes i un pollet.
Les mones casolanes son las millors i també les mes barates.
ResponEliminaHas fet una mona bonissima
Mai millor dit, aquests monetes són una monada! Petons!
ResponEliminaAle ,,y listas para comer ,,,y seguro que bien ricas que estarían.....
ResponEliminaFormat individual! què cuques! una bona idea per acontentar a tothom...
ResponEliminaOH! Quima, així petitones queden moníssismes!! Bon Sant Jordi! petó
ResponEliminaMolt bona idea, queden una monada de mones! :)
ResponEliminaQue chulas!!! A sin individuales quedan muy graciosas!!
ResponEliminaBesos
Cocinando con Montse
Quima!!! que boniques tant petitones.. amb aquests ingredients han d´estar mooooooooooooolt bones. Petons,
ResponEliminaQue cosa mas rica!!
ResponEliminaUna pasada, me encanta
Feliz finde!