La recepta d'avui l'he fet un munt de vegades i si no m'equivoco encara no la tinc publicada al blog. Es una recepta que va molt bé per aprofitar aquelles pomes que ens han quedat oblidades i ja no tenen aquella textura brillant i forta que ens agrada. Es una coca o pastís de textura humida i es molt millor l'endemà.
INGREDIENTS:
5 Pomes
3ous
1 paquet de royal
150 gr. de sucre
150 grs. de farina
- agafem 2 pomes i mitja , les pelem i les tallem a trossos i les posem en el vas de la batedora, juntament amb el sucre i els ous i ho triturem.
- Un cop triturat ho posem en un bol i hi afegim la farina i el royal.
- Folrem amb paper del forn un motlle quadrat o rodó hi hi aboquem la barreja. Pelem la resta de les pomes i les tallem ben fines.
- Un cop tallades les posem per sobre la barreja i ho posem al forn que previament haurem pre-escalfat a 170 º dalt i baix .
- Ho posem uns 20-25 minuts amb aire calent i passat aquest temps traiem l'aire calent i li deixem uns 10 minuts més. Ho punxem i si ens surt net ja ho podem treure.
- Ho deixem refredar del tot i podem donar brillo a les pomes. Jo ho he fet amb un producte que venen al lidl. També ho podem fer amb gelatina o bé amb mermelada de prèssec que diluirem amb una mica de suc de llimona
Jo he fet servir aquest producte i el brillo queda perfecte.
Quina pinta més deliciosa, dele meus preferits! Són d'aquelles receptes de sempre, que agraden a tothom i que en un moment volen! I l'oloreta que queda per tota la casa és espectacular!
ResponEliminaUn petonet!
Sembla deliciós, sí!! Aquesta gelatina també la faig servir, la trobo a l'aldi. Queda molt brillant i bonic, el pastís!
ResponEliminaTinc unes pomes, bones però amb mol mala cara i aquesta recepta em ve perfecta, gràcies!
ResponEliminapetons
La pròxima vegada que vagi al LILD compraré el brillo...una coca "radiant" i molt de tardor!! Petons!
ResponEliminañam, ñam , ñam...que rica
ResponEliminaCrec que la coca de poma és de les primeres que vaig fer de petita... un clàssic que té l'èxit assegurat!
ResponEliminaAmb la gelatina queda molt més vistosa ;)
Buenos días Quima. Simplemente delicioso este pastel de manzana que has preparado, tiene un aspecto extraordinario. Yo ya he utilizado mas de una vez la cobertura de tartas y la verdad es que es bueno y cumple su función.
ResponEliminaUn beso Paco