i encara que ja hem començat la tardor, durant el dia les temperaturas són encara molt agradables,el podem fer fred, però sense posar a la nevera, o sigui a temperatura ambient.
Aquest es un plat que a l'estiu faig bastan sovint . ja que venen més de gust les coses fredes. A més permet posar-hi diversitat de coses, i pots adaptar-te al que tens a la nevera en el moment.
INGREDIENTS:
Mongeta cuita
( millor si la he cuit vosaltres o la compreu en un lloc on en venguin de cuita a mi personalment no m'agrada fer-ho amb les de pot que venen al super , encara que aixó va a gust de cadasqú)
bacalla remullat
1 ceba petitona
tomaquet
pebrot verd
olives negres
oli d'oliva
Primer de tot posarem el bacalla a desalar. Si es esqueixat amb un parell d'hores en tindrem prou.
Si ens couem les mongetes fer-ho com tinguem costum. Jo la compro cuita. Aixó millor que estigui freda .
- Tallem la tomate, la ceba i el pebrot verd ben petitonet.
- Esmicolem el bacalla dessalat
- En un bol hi posem les mongetes i hi afegim les verdures tallades i el bacallà.
- Hi posem les olives negres I ho amanim amb oli d'oliva.
- Ho podem servir individualment o bé en una plata.
Mmmmm tan senzill i tan bo :)
ResponEliminaEs un plat que m´agrada molt i menjo poc, ja que els joves de casa no volen pebrot ni olives negres, i per mi no és el mateix, així que em faig mini raccions! petonets
ResponEliminauna amanida que mai pot faltar a la meva taula! deliciosaa! petons
ResponEliminaM'encanta l'empedrat! A casa mai falla!
ResponEliminaPetonets
Sandra
M' agraden moltíssims els empedrats. Els trobo molt agraïts de menjar tant per dinar com per sopar.
ResponEliminarico y delicioso! besitos
ResponEliminaQué bo Quima!! I a més molt ben presentat!!
ResponEliminaPetons!!
Els empedrats a l'estiu són la millor opció per seguir menjant llegums. Super sans i molt bons!
ResponEliminaQuima, un Empedrat senzill fres i bo.
ResponEliminaM'agrada molt l'empedrat, quima, no cansa mai. I presentat així t'ha quedat molt bufó! petons
ResponElimina