Jo els hi vaig fer el següent:
PERNIL ADOBAT AMB TOMATE la recepta la trobareu aqui
MUSCLOS FREDS AMB VERDURES , la recepta ja la posaré més endevant
NIUS RELLENOS DE VERDURES /NIUS RELLENOS DE BOTIFARRA DE PEROL
i de postres LIONESES , la recepta aqui
La recepta d'aquest nius la vaig treure del blog COCINANDO CON NEUS, encara que la vaig adaptar a la meva manera.
INGREDIENTS:
2 PAQUETS D'OBLEAS DE LA COCINERA
1 CARBASSÓ PETIT
12 XAMPINYONS
1 PEBROT VERD
4 PORROS PETITS
2 BOTIFARRES DE PEROL
2 BOTIFARRES DE PEROL
UNA MICA DE BECHAMEL
1 OU (Per pintar les obleas)
Comencerem fent el de verdures:
- Primer de tot tallem el carbassó, els porros, el pebrot i els xampinyons ben petits .
- Els posem en una paella a coure fins que estigui ben rosset.
- Llavors anem agafan les obleas I les anem omplim .
- Les tanquem fen un munyoc amb la má i les posem en una safata que pugui anar al forn. Jo en vaig fer un paquet o siguI 16 .
- Llavors agafem les botifarres de perol i les obrim, traiem la carns i la posem en un plat i amb una forquilla la desfem.
- En una paella Hi posem una mica de mantega, hi afegim una cullarada de farina I llet i fen una mica de bechamel.
- Quan la bechamel está feta hi afegim la botifarra, ho remenem i ja está llest.
- Ho deixem refredar una mica per poder omplir les obleas.
- Omplis les obles amb la barreja i les tanquem fen un munyoc i le sposem a la safata d'anar al forn.
- Les pintem amb ou batut i les posem al forn fins que estiguin ben daurades.
Disculpeu les fotografies; ja que les vaig quan hi habia poca llum i amb la camera sencilla.
Mireu quin goig que feia la taula, com podeu veure de menjar no en va faltar i tot bonissim............
A part dels tres plats que jo vaig fer i habia:
Quesitos arrebossat amb mermelada de fruits vermells
Tomates amanides amb all picat
Tomates amb parmesà i rúcula
Truita de patates
Rodanxes de patata amb roquefort i beicon
Montaditos amb paté i ou dur ratllat.
Montaditos amb pebrot i anxova
Montaditos amb camenbert i tomata confitada
Carn magra del coll rostida al forn amb herbes i patates.
El sopar de veïns és una tradició en molts pobles...Cal cultivar-ho ja que s´està perdent " el deixar una còpia de les claus a cal veï i demanar-li sal".
ResponEliminaM´agraden les teves aportacions. Els farcellets fantàstics.
Quina cuasalitat, acabo de publicar un farcell, molt semblats als teus.
ResponEliminaJo els faig només de verdures, per la meva neta es vegetariana.
Petons
unas farcells bonissims i un sopar complert i divertit
ResponEliminaAquests farcellets tenen un aspecte deliciós, m'agafo la idea del farcit de botifarra del perol!, ja que jo els faig amb verdures o tonyina.Quin soparet més acollidor!Una abraçada.
ResponEliminaQuina cosa més saborosa que vas preparar, segur que deus tenir ben content a tot el veïnat!
ResponEliminaQue bones i bufones que t'han quedat, aquests cistellets! I sucosos, que deuen ser, m'agrada molt, quima. Petons
ResponEliminaMica en mica tots anem tornant de vacances i fem sopars de final d'estiu com aquest... Segur que els farcellets van tenir molt èxit, aquest farcit ha de quedar molt gustós.
ResponEliminaTienen una pinta deliciosa! Seguro que encantaron!
ResponEliminahttp://juegodesabores.blogspot.com.es/
MADRE MIA QUE MESA ,,,QUE RICO TODO ,,,UMMMMMMM
ResponEliminaSe ve todo delicioso........Te han quedado unos nidos estupendos.........Besossss :D
ResponEliminahttp://angiazucarycanela.blospot.com
Quima , quin colo que tenen aquest nius de verdures, molt be.
ResponEliminaDe nuevo un autentico placer el visitar tu blog y encontrar recetas tan deliciosas...esta me la apunto !!!
ResponEliminaBesos
Miguel
lareposteriademiguel.com
que bo tot!!!!!! amb la gana que tinc ara mateix jajaja
ResponEliminapetons
carmen
Hola Quima ya estoy de vuelta, ya toca final del verano, cenas de despedidas...veo que la vuestra estaba genial, qué rico todo y las lionesas me encantan....besitos guapa y feliz semana
ResponEliminaCarai Quima!!! quin soparet més fantàstic.... em sembla una forma molt original i curiosa servir verduretes en aquests saquets... m´els apunto, m´encanta la proposta.. petons,
ResponEliminaBuena comida y buena comapñía, no se puede pedir más. Me han gustado los nius,intentaré hacerlos en versión vegetariana.
ResponEliminaUn besito
Quin sopar més xulo us munteu, segur que us vau posar les botes amb totes aquestes delícies!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Ostre, si, quin goig!!! A casa els meus pares també cada any fan un sopar com aquest, entre veïns. Ara els pares són grans i ja no hi van, però és molt bonic, fa unió. Ja és complicat trobar això avui en dia.
ResponEliminaEls nius de verdures han de ser boníssims! Moltes felicitats, Quima!