INGREDIENTS:
1 capsa de quesitos 16 unitats
farina
pa torrat
1 ou
Oli d'oliva
mermelada de fruits vermells. ( La vieja Fabrica)
- Agafem els formatgets i els passem per farina, ou i pa torrat.
- El couem en abundant oli fins que estiguin daurats
- El posem sobre paper absorvent per treure l'exccés d'oli.
- Els servim acompanyats de la mermelada. Jo la mermelada vaig comprar la de la marca "la vieja fabrica", que per mi s'assembla molt a les casolanes.
BON PROFIT !!!!
Ostres que bons!! Mai ho he provat de fer amb formatgets, però ha de quedar genial. La meva recepta d'avui també t'hagués anat de perles!!
ResponEliminaSi m'acceptes un consell, Un altre dia arrebossa el formatge i posa'l al congelador una estoneta, així t'asegurarás que no se't desfassi dins de l'oli, sinó a la boca.
Petonets. MAR, de El que no mata engreixa
Gràcies pel consell a la propera ho probare.
Eliminaoh! Doncs tinc ganes de provar-ho Quima! amb quesitos no ho he provat mai, no sabia que quedessin bé, per por que es desfessin. Ho intentaré! I acompanyat amb melmelada, el formatge és encara més bo! Petonets
ResponEliminaOstres, mai se m'hagués passat pel cap. Bona idea!
ResponEliminaUna abraçada, guapa!
Acabo de veure una cosa molt semblant amb minbabibels! Ha de quedar molt bo i molt original
ResponEliminaAquest és un aperitiu que a casa sempre triomfa, jo l'acompanyo amb melmelada de tomàquet i també és boníssim!
ResponEliminaQuima, un bon aperitiu senzill ràpid i bo.
ResponEliminaAquest és un bon aperitiu/entrant! ho havia tastat amb formatge brie, i és realment bo. Amb la melmelada sempre queda bé el formatge, amb una de verdura seria una mica diferent!
ResponEliminaUns formatgets moot bons i originals amb la melmelada combinan molt bé.
ResponElimina