INGREDIENTS: ( per a 2 persones)
2 rodanxes de salmó ben fresc
1 pebrot verd
1 ceba
1/2 pebrot vermell petit
sal, pebre, oli d'oliva i especies al gust
2 rametes de romaní
paper d'alumini.
- Rentem i assequem bé el salmó i el salpebrem.
- Agafem un tros de papel d'alumini, ha de ser una mica gran ja que ens ha de permetre a l'hora de tancarlo, fer-hi uns quans doblecs .
- hi posem un raig d'oli al fons, a sobre hi posem el salmó que ja tenim salpebrat:
- A sobre el salmó hi posem les verdures tallades, hi posem una mica de sal, un raig d'oli per sobre les verdures i la rameta de romaní. Si volem hi posem posar qualsevol especie que ens agradi.
- Ara tancarem la bossa . Agafem els dos extrems del paper i els ajuntem i anem enrotllan-los tots dos junts, fins a tocar a sobre el preparat, després fen el mateix amb els costats doblant-los cap a dintre.
- Posem les bosses sobre la planxa ben calenta . Jo ho deixo uns 5 minuts I després amb l'ajuda d'una espatula li dono la volta, ja que aixi les verdures també tocan a la planxa calenta i no correm el peril de que el salmó en quedi torrat. Li deixo ens 5-10 minuts; ja que les verdures tarden una mica més
- obrim la bossa amb molt de compte, ja que quan l'obrim surt vapor i esn podriem cremar.
- Ho emplatem i ho podem acompanyar d'una salsa que en agradi. Jo hi he posat una mica de romesco.
BON PROFIT !!!!!
Jo sempre el faig en papillote, aixi m'estalvio la pudor que fa a la planxa ;)
ResponEliminarapida de fer i de menjar.
ResponEliminaAixí en papillot es com millor queda el salmó... amb verduretes y herbetes, genial!!!! petons,
ResponEliminaUn salmón muy bueno con verduritas y hecho en papillot.
ResponEliminaSaludos
Cocinando con Montse
Quima, aquest Salmo a la papillote amb verdures al faré.
ResponEliminacaram Qiuima, quin sopar més bo!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Jo també el faig sempre en papillote i el que faig es recollir idees per amorosir-lo. Aquesta teva amb verdures la trobo saníssima.
ResponEliminaM'encanten! He quedat parada perquè sempre les he fet al forn o al vapor. A la planxa ni se m'havia passat pel cap
ResponEliminaUna molt bona manera de cuinar el salmó, i l'acompanayament, perfecte!
ResponEliminaMolt i molt bò....amb aquestes verduretes..fantástic.
ResponEliminaPetons.
Que bò , ja el faré demá, em semble facil i bò
ResponEliminaGracies
I tant que és improtant no embrutar la cuina.. t' estalvies molta feina. A més és una recepta saludable i amb molt bona pinta.
ResponElimina