Amb la fred que ens fa aquest últims dies, venen de gust plats més contundents, els que diem plats de cullera. Aquesta recepta d'acui es molt fàcil i ràpida de fer, si feu com jo que les mongetes ja les vaig comprar cuites, i molt bona
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Con el frio que hace estos últimos dias, apetecen platos más contundentes, los que decimos de cuchara. La receta de hoy es muy fácil y rápida de hacer, sobretodo si haceis como yo y compras las alubias cocidas.
INGREDIENTS:
2 pots de mongetes de bona qualitat
1 kilo de cloïses
1 ceba
2 cullarades de tomate natural
all i julivert
1 c/p de pebre vermell
- Primer posem les cloïses amb aigua i sal perquè treguin la sorra .
- En una casola hi posem oli d'oliva i hi posem la ceba tallada ben petita i la enrossim.
- Un cop rosseta hi afegim el tomate natural i deixem que es cogui, i hi afegim la cullaradeta de pebra vermell
- Posem les cloïses a la cassola i deixem que s'obrin. Un cop obertes hi afegim les mongetes i una mica de brou, si el tenim de peix o sino de verdures. Si no en tenim hi podem afegir aigua i deixem que facn la xup xup uns 10 minuts. No ens caldrà més estona, ja que les mongetes ja sòn cuites.
- 5 minuts abans d'acabar hi tirem la picada d'all i julivert, ho rectifiquem de sal i a la taula. Això sí, prepareu una panera de pa que el suquet convida a sucar-ni.
- Ho podem preparar amb antel.lació i encara té més gust.
- Primero pondemos las almejas con agua y sal para que les salga la arena que pudieran tener.
- En una cazuela ponemos un poco de aceite de oliva y añadimos la cebolla bien finita hasta que se dore.
- Una vez está dorada la cebolla le añadimos el tomate natural y dejamos que se sofria un rato, luego le añadimos el pimenton.
- Ponemos las almejas en la cazuela junto con el sofrito y dejamos que se abran. Una vez abiertas les añadimos las alubias y ponemos un poco de caldo de pescado o de verduras. Sino disponemos de caldo podemos ponerle agua, y dejamos que se hagan durante diez minutos. No es necesario más tiempo ya que las alubias ya esta cocidas.
- Cinco minutos antes de terminar la coccion le añadimos la picada de ajo y perejil, recfiicamos de sal y a la mesa. Eso si preparad pan, porque el caldo que que queda es para ir mojando pan y no parar.
- Una ventaja de este plato es que lo podemos preparar con antelación y aun es más gustoso.
Aquest plat m'encantaria, quina bona pinta, Quima!
ResponEliminaCompletíssim! per matar el fred d´un cop i gaudir menjant, oi?
ResponEliminauna receta otoñal muy buena y gusta siempre esta combinación
ResponEliminaBss
Quima què bó!
ResponEliminaUn plat ben complet!
ResponEliminaJo no só gaire de monegetes, però en canvi m'encanten els mars i muntanya com aquest.
ResponEliminaUn recepta molt de temporada!
Mar i terra endins molt ben combinats!
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