Aquesta recepta es ideal per a l'hivern. Aquest plats de cullera sòn ideals , ja que els pots tenir fets i escalfar-los a l'hora de menjar i encara sòn més gustosos, ja que han tingut temps d'agafar tots els sabors.
INGREDIENTS:
2 talls d'ossobuco per persona
1 patata mitjana per persona
1 ceba
tomaquet natural
oli d'oliva
sal i pebre
brou
per la picada:
10 ametlles torrades
pinyons
3 nous
1 llesque petita de pa fregit
- Agafem els ossobucos de pavo i els salpebrem. Mentrestant posem una casola al foc amb una mica d'oli d'oliva, quan està calent hi posem la carn i que es rossegi per cada costat. Un cop esta rossejada la reservem.
- Piquem la ceba ben fina i la posem a la mateixa cassola on hi hem rossejat la carns, i fem el sofregit.
- Un cop el sofregit està fet, incorporem la carn a la cassola I hi posem una mica de brou i deixem que es vaig couent.
- Mestrestant pelem i tallem les patates en quatre trossos i les incorporem a la cassola.
- Deixem que es vagi couent i vigilant que nos es quedi sense suc, si es necessari afegir-hi més brou o aigua.
- Quant veiem que les patates ja estan cuites i tirem la picada i ho deixem 5 minuts més i ja només ens queda preparar el pa, i a la taula.
- Si no ho podem fer el dia abans millor, si ho fem a primera hora del matí i que pugui reposar unes dues hores.
m'encantan els plats de cullera, ummmmm, que bo!!!!!
ResponEliminaMai he fet l'osobuco de gall d'indi, sempre faig el tradicional.
ResponEliminaHo provaré, que ara és temporada de guisats com aquest de sucar pa.
Un plat d'aquells de cullera que vénen tan bé a l'hivern!!! Petons!
ResponElimina
ResponEliminaBuenas tardes Quima. Un plato de cuchara muy rico y apetecible, con esos ingredientes que le has puesto, tiene que estar para dejar el plato bien limpio.
Un beso Paco
un plat de cullera ideal per aquests dies de fred!!!!! petonets
ResponEliminauna receta muy buena y plato completo
ResponEliminabss