Fullejant una revista de cuina, vaig veure una recepta de flam amb galetes que hem va semblar interessant. A l'armari vaig trobar una capsa de neules i vaig pensar en aprofitar-les; així que vaig canviar les galetes per neules i va quedan ben bó.
INGREDIENTS:
4 ous
125 grs. de sucre
1/5 l. de llet
2 cullarades de xocolata pur en pols ( la meva TORRAS)
12 neules
- Primer de tot farem el carmel liquid, si el fem nosaltres, jo el compro fet (ja ho sé que no es tan bó, però no trobo el moment de posar a fer-lo)
- Posarem en un cassó la llet, el sucre i el cacao en pols i remenem fins que estigui ben desfet.
- Piquen les neules i les incorporem al cassó. (jo les vaig posar dintre una bossa de plàstic i vaig pasar-hi el rodet per sobre)
- Posem els ous en un bol i el batem bé; poc a poc hi anem afegim la barreja de llet i neules I ho remenem amb una cullera de fusta fins que ens quedi una massa homogenia.
- Posem la barreja en flaneres i les posem al forn al bany maria a 180 º uns 45 minuts.
- Un cop passat aquest temps els treurem del forn i els deixem refredar a sobre el marbre de la cuina.
- Quan estiguin ben freds ja els podem posar a la nevera , millor que els hi deixem un parell d'hores abans de menjar-los.
- Els podem servir acompanyats d'una bola de gelat o de fruits vermells, o el que més ens agradi.
Qué original Quima con neulas no se me habría ocurrido pero debe estar delicioso...me lo llevo...Feliz día guapa!
ResponEliminaFa dies que no he fet flam!!!!!!!!
ResponEliminaA més, encara tinc un paquet de neules.
T''el copio.
Petons
Sense dubte el flam és un dels postres que més m'agrada i aquest que ens presentes ha de ser un autèntic vici Llàstima que a casa meva les neules no sobren mai.
ResponEliminaPetonets
Ha de ser ben bo... llàstima que a casa les neules no sobren mai però unes quantes galetes si que les trobaré per fer-lo.
ResponEliminaPtnts
Dolça
Ostres si en tenen de sortida les neules...com que ja no me'n queden ho hauré de fer amb galetes! Petons!
ResponEliminanovedoso flan para mi y pinta muy bien esta combinacion Quima¡
ResponEliminaPeto
òndia, que bo que ha de ser aquest flam, Quima! una recepta d'aprofitament genial.
ResponEliminaQuin flam més original!
ResponEliminaHa de quedar boníssim, amb les neules i la xocolata... de vici total!
Buenos días Quima. Que buen postre que nos dejas hoy, este flan de chocolate con los barquillos, tiene que tener un sabor buenísimo. Muy buena idea el acompañarlo con el helado.
ResponEliminaUn beso Paco
La recepta em va de perles, tinc unes neules que ja no les vol ningú... i com són fans dels flams els hi faré!! petó
ResponEliminaTrobar-se els trossets de neules entre la xoco deu ser una explosió...a mi que m´agraden tant les postres amb galetes, fliparia amb un flam com aquest. És una bona recepta d´aprofitament.
ResponEliminaEste flan sienta bien a cualquier hora, qué rico.
ResponEliminaEl contrast de textures d'aquest flam segur que és ben divertit i de gust, segur que molt bo!
ResponEliminaQuima. Unes postres ben senzilles de fer, ràpides de menjar i molt bones!
ResponEliminaUn flam boníssim! Té una pinta perfecta!
ResponEliminapetons
No sabia que fer amb les neules que van quedar de Nadal. Una molt bona idea. Els faré aquests flams... ummm ja se'm fa la boca aigua.
ResponElimina