INGREDIENTS: (per a 4 persones)
400 grs. de tallarines o spaguettis
250 grs. de tires de baicon
200 ml. de nata per cuinar ( 1 pot petit ATO)
formatge parmesà
orenga
- Posem els spaguettis a bullir en una olla amb abundant aigua, seguint les instruccions de la marca que utilitzem, tinguen en compte de que si la pasta es fresca necessitarem menys temps.
- Mentre es bull la pasta en un paella hi posem un rajoli d'oli d'oliva I hi posem el beicon i el daurem una miqueta (a mi ma'grada fins que comença a rossejar).
- Un cop tenim el baicon fregit hi tirem la nata de cuinar i deixem que s'espesseixi una mica. Ho reservem.
- Quan la pasta estigui cuita , els escurrim i ja els podem emplatar.
- Posem els tallarines al plat i a sobre hi repartim la salsa, una mica de formatge parmesà i orenga. LLestos per mnejar.
- Podem posar més formatge en un bol apart per si algú li agrada posar-ni més.
UN plat senzill que té l'pexit assegurat!
ResponEliminaHola, acabo de descobrir el teu blog i me'n faig seguidora per no perdrem les teves publicacions. M'agraden les teves receptes. Si vols pots passar-te pel meu blog, És de reposteria.
ResponEliminaUna abraçada i fins aviat.
*Pilar*
siempre son buenos los spaguettis a la carbonada sean con nata o con huevo
ResponEliminaBona setmana
Hola, gracies per passar-te pel meu blog i comentar. espero que t'hagi agradat.
ResponEliminaFins aviat.
*Pilar*
Quan vivia en el pis d'estudiants, aquest era el plat estrella!! quins records, he he he.
ResponEliminaAcabo de tornar d'Itàlia i ja em trobo records d'ella als blogs...I pensar que allà no saben el que és la crema de llet!
ResponEliminaBuenas tardes Quima. Un gran plato de pasta el que has preparado, estos espaguetis a la carbonara son un vicio, y sobre todo a los mas pequeños de la casa les encanta.
ResponEliminaUn beso Paco
Un plat de pasta sempre agrada i és ben fàcil!
ResponElimina