la base de bescuit li dona un toc molt suau i esponjós. Ben fresquet es bonissim.
INGREDIENTS:
Per la base:
3 ous
90 grs. de farina
90 grs. de sucre
PER LA MOUSSE:
250 gr. de iogurt grec ( jo normal)
250 grs. de maduixes
60 grs. de sucre glass
200 ml. de nata líquida
4 fulles de gelatina
PER DECORAR:
xocolata per fondre i maduixes
- Per fer la base, posem els ous en un robot de cuina o batedora i els batem amb el sucre fins que hagin triplicat el seu volum i quedin esblanqueits. ens ha de quedar una massa una mica densa.
- Hi afegim la farina tamisada i ho barregem amb una espàtula amb moviment envolvents.
- Preescalfem el forn a 180 º.
- Ho aboquem a la safata de forn que prèviament hi haurem posat paper sulfuritzat i hi aboquem la massa i fem un rectangle, com si féssim la massa d'un braç de gitano.
- Ho posem al forn uns 15 minuts o fins que quan la toquem, el foradet que deixa el dit veiem que la massa torna al seu lloc.
- Mentrestant podem anar preparant la mousse.
- En un bol amb aigua freda hidratem la gelatina.
- muntem la nata i la reservem a la nevera.
- barregem el iogurts, el sucre i les maduixes prèviament triturades.
- Fonem la gelatina 10 segons al microones i la incorporem a la barreja anterior. Per últim hi afegim la nata hi ho remenem amb moviments suaus. La reservem una estona a la nevera.
- Un cop la base del pastis esta freda, la tallem amb una anella regulable , la resta ho podem guardar per fer-ne d'individuals
- Posem l'anella ben apretada al voltant de la base hi hi posem la mousse per sobre i ho deixem a la nevera fins que estigui ben freda , millor d'un dia per l'altre. Jo ho vaig fer al vespre i l'endemà el vaig decorar.
- Com que ens sobrarà base i mousse , vaig fer-ne d'individuals.
Podem fondre una mica de xocolata al microones i hi podem fer una decoració per sobre. També podem posar-hi maduixes tallades en forma de vano o bé unes maduixes que haurem banyat amb xocolata.
Aquest pastissos no fallen mai! En aquest temps el de maduixa és el rei...T' ha quedat preciós.
ResponEliminaUna delicia de pastelitos....me gusta así en porciones individuales, así no se riñe por los trozos ejej..bsts guapa
ResponEliminaTe ha quedado genial y tremendamente bueno y bien presentado,exito seguro en la mesa¡¡
ResponEliminaBuena semana
Bss
Preciosos ambdós formats...quina ma de coses boníssimes que es poden fer amb maduixes! PEtons!
ResponEliminajo en vaig fer un semblant, amb mascarpone!!! es tan boo oi??! petons
ResponEliminaUn postre de "domingo" , ujmmmm que bueno
ResponEliminaQuin pastís més bonic, Quima! I segur que és deliciós!! Serà qüestió d'aprofitar les maduixes que encara tenim de temporada! petons
ResponEliminam'ha encantat, el penso fer molt aviat grácies per la recepta
ResponEliminano paris que ets una artista
Anna
Unes postres de diumenge... encara que sigui dilluns jo avui també me les menjaria ;-D
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Quina mousse tan bona!, aquestes porcions individuals són precioses!, encara no ho he fet mai... m'hauré de decidir a comprar la cinta aquesta transparent...
ResponEliminaQue preciós que t'ha quedat, sobretot en petit... m'encanta! Una abraçada maca.
ResponEliminahttp://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/
M'agrada molt el format individual! i bo segur que n'estava per la pinta que fa! bona setmana!
ResponEliminaQuina bona pinta Quima!!!!! m´agrada molt la decoració i ha de saber divina... me l´apunto!!! petons,
ResponElimina