Jo en vaig fer la mitat del ingredients que posava a la recepta ai tot i així va sortir ben macu.
INGREDIENTS:
150 Gr de galetes maria (jo barreja de napolitanas i chiquilin)
75 grs. de mantega
2 c/soperas de cacao en pols
1 c/postres de canyella
1 cullarada de esencia de vainilla
3 ous
300 grs. de formatge philadelfia
200 ml. de nata liquida
1 iogurt de llimona
50 grs. de farina
100 gr. de sucre
- Triturem les galetes o bé amb el rodet o amb una picadora.
- Desfem la mantega uns segons al microones i la barregem amb les galetes juntament amb la canyella i el cacao, fins que ens quedi tot ben integrat. Ens quedarà una pasta de color negròs.
- Folrem la base i les parets del motlle, que previament haurem folrat amb paper sulfuritzat. Ens ha de quedar una capa de 1/5 cm. de gruix. Ho enfornem 10 minuts a 180º.
- Batem els ous amb el sucre, hi després hi afegim la nata, el formatge, la farina el iogurt i la vainilla fins que tinguem una barreja cremosa.
- Un cop tinguem la barreja feta ho aboquem sobre la base de galetes i ho enfornem durant 50-60 minuts.
- Durant una part de la cocció la tapem amb paper d'alumini i així no ens quedarà cremada de la part de sobre. Un cop cuita la deixem refredar dins el forns de la cuina amb la porta una mica oberta.
- Un cop freda la desmotllem i la deixem refredar completament a la nevera.
- Podem servir-la acompanyada de melmelada de maduixa o simplement sola.
A mi m'agraden molt, doncs, els pastissos de formatge i a més, tots! Així que amb aquest em feries ben feliç! hehehe La veritat és que et va quedar fantàstic, tant per la forma, com per la textura, es veu realment deliciós!!
ResponEliminaUn petonet guapa!
Te ha quedado una tarta riquísima y nunca la he probado con galletas de chocolate, yo también suelo comprar esa revista y bien merece la pena...bsts guapa
ResponEliminaDoncs amb les galetes napolitanes que tenena quell puntet de canyella i cacao en pols et deu haver quedat una base deliciosa! I molt bona idea acompanyar-lo de melmelada, de maduixes? Te un aspecte delicios! Amb el comentari que m'has posat em pensava que se t'hauria cremat o alguna cosa i en canvi em trobo amb un cheesecake diví! Molts petons guapísima!
ResponEliminaLes receptes que m'agraden
Jajaja quina gracia! Es veritat la nata "muda" molt, doncs si sapiguessis que no la tenía prevista! Si et fixes al pastís li falten uns trossets per sobre... Una rateta que corria per casa i el volia provar! Així que vaig haver d'improvisar! Jejeje Molts petons bonica!
ResponEliminaEs una tarta que siempre gusta y queda muy bien siempre.como a ti.
ResponEliminaPeto
doncs al Bolet en som molt fan dels pastissos de formatge. Té molt bona pinta. Petonets
ResponEliminaEt va quedar genial...jo en trec sempre un munt d'idees d'aquesta revista!! Petons!
ResponEliminaMolt ben fet, una presentació molt maca i ha d'estar boníssim!!!!
ResponEliminaahora mismo me comeria esa porcion,,,,que rica ,,,,,
ResponElimina