S'acosten les festes de Nadal i ja es hora de que comencem a planificar els menús si no volem haver de còrrer a última hora. Si puc per aquestes dates ja començo a comprar i a cuinar per aquests dies. Avanço feina amb coses que es puguin congelar i així m'estalvio presses i nervis dels últims dies, tenin em compte de que a la feina no tinc cap dia lliure, al contrari es quan més feina hi ha, ja que treballo amb un majorista de carns.
PASTISSETS D'ESCALIVADA
Si volem una versió més lithg ho acompanyen d'una amanida o si no amb una salseta de roquefort que hi lliga molt bé.
Aquest es un plat clàssic del dinar de Nadal, ja fa dies que hem pregunten si aquest any també faré canelons de peix. Són més lleugers que els de carns i aquests dies van molt bé. Porten una mica de feina però el resultat i l'ocasió bé ho val. A més els podem fer amb antel.lació i congelar-los i el mateix dia fer-hi la bechamel i gratinar.
Un pollastre rostit sempre es un bon plat i si l'acompanyem de gambes ja tenim un meú festiu.
Un altre recepta que ens pot servir per aquestes festes es aquest peixet de bou al forn.Lo bo d'aquest plat. es que el posem al forn i ens oblidem, mentrestant podem anar preparant altres coses
Unes quantes propostes que espero us serveixin.
Quima. Les propostes molt ben presentades i ha de ser tot boníssim
ResponEliminaS'acosta Nadal i aquest menú emb sembla fantàstic.
ResponEliminaQuines propostes mes bones!!!!!!!
ResponEliminaJo també intento planificar-ho amb temps, per no tindre que corre a ultima hora.
Petons
Vaja, vaja....molt bé! i això de treballar amb un majorista de carn et dóna moltes cartes per cuinar-la oi?
ResponEliminaEs veritat que els que ens toca cuinar els dies de les festes hem de planificar amb temps quantes coses millor...
ResponEliminaPetons
Uf! ja tenim el Nadal ben a prop! em fa una mica de mandra..! però m'agrada,eh?
ResponEliminaYa tenemos que ir pensando en los menús. Una spropuestas estupendas.
ResponEliminaBesos
Cocinando con Montse
Unes receptes la mar de bones, moltes graciesper compartirles! Un petó maca!
ResponEliminaLes receptes que m'agraden
Ondia!!.......aquest peixet té una pinta fantastica....
ResponEliminaUna abraçada
M'apunto les propostes pel proper Nadal o per qualsevol celebració especial!! Petons!
ResponElimina