INGREDIENTS:
1 carbassa la meva feia uns 600 grs.
1 boniato
1 porro gran
3 grans d'all
brou de verdures (opcional)
2 llesques de pa de motlle
oli d'oliva
pebre vermell
romaní
- Pelem i tallem a trossos la carbassa i el boniato. També netegem i tallem el porro. Pelem els alls i el reservem.
- En olla on farem la crema hi posem una mica d'oli d'oliva i enrossim el porro, la carbassa i el boniato. Ho anem remenant vigilant de que no es cremi. Quan ja està a punt hi posem els alls i els hi deixem un minut.
- Hi posem una mica de pebre vermell , i el brou de verdures, si no en tenim hi podem posar aigua hi deixem que bulli durant una mitja hora aproximadament. Quan faltin 10 minuts per acabar la cocció hi afegim una mica de romaní.
- Quan ja està cuit, veurem que la carbassa es comença a desfer , ho retirem del foc, hi traiem el romani i amb el turmix ho triturem ben fi.
- Tallem les llesques de pa de motlle a daus. Posem abundant oli d'oliva en una paella i hi posem a daurar els daus de pa. Vigilem de que ens quedin ben rossos de tots els costats.
- També ho podem acompanyar de xips de boniato, creuixent de pernil o amb el que més ens vingui de gust.
Yo también he hecho crema de calabaza esta semana!! Mira que está rica!! Estreno web y sorteo, quieres pasarte??? Bss.
ResponEliminaQue bones aquestes cremes amb verdures de temporada i amb el fred que sembla que ja ha arribat, sempre van genial! A casa ens agraden moltíssim!
ResponEliminaUn petonet!
Molt bona idea combinar la carbassa i el moniato, ha de quedar una crema molt gustosa!
ResponEliminaLa faig avui per sopar! m'encanta! un petó maca!
ResponEliminaLes receptes que m'agraden
Molt bona ha de ser aquesta crema amb carbassa!
ResponEliminaCon este otoño que ha venido de golpe estas cremas nos sensacionales, muy buena propuesta
ResponEliminaBon cap de setmana
peto
M'encanta la crema de moniato i carbassa, i el romaní hi deu donar un toc aromàtic espectacular! Si vols provar una crema que també queda espectacular, prova la de moniato i pera, de 10 :)
ResponEliminaPetonets
Sandra
Que crema mas deliciosa, servida en esa preciosa taza seguro que es un placer tomarla. Mil besicos
ResponEliminaBuenas tardes Quima. Que crema más rica y apetecible tiene un aspecto extraordinario. Un plato ideal para este tiempo que tenemos, rico sano y exquisito.
ResponEliminaUn beso Paco
a casa ens agrada la crema tant de boniatos com de carbassa ... però carai!! mai les hem fet una.... aixì és que a la propera tambè hi anirà romani.. bona pensada!!
ResponElimina