No he cuinat gaires plats especials aquest dies , si que he fet alguns torrons però que per alguna cosa o altre no els he fotografiat.
La recepta d'avui no es gens original però es un plat que tant ens pot servir per aquestes festes com per qualsevol celebració que tinguem durant l'any.
He de dir que el tió hem va cagar un trípode per la càmera, ara si que ja no tinc excusa i les fotos han de sortir millor. Bé ara només hem falta una càmera més bona .............això serà el proper pas .
INGREDIENTS:
4 gambes per persona o més (poden ser congelades)
oli d'oliva
all i julivert
sal i pebre
1 copeta de whisky
- Primer posem a descongelar bé les gambes. Un cop descongelades les salpebrem .
- en una cassola millor de terrissa hi posem l'oli d'oliva i covem les gambes . No cal que ho fem molt volta i volta. Si ens cal o fem en diverses tandes.
- Un cop totes cuites; les posem a la cassola de terrissa I hi afegim la picada d'all i julivert I la copa de whisky i deixem que facin la xup xup uns 5 minuts .
- Les servim calentes.
- Ho podem fer amb antelació i al moment de servir les escalfem o bé les podem mantenir calentes al forn de tapades amb paper d'alumini i així no es ressecaran.
recepta fàcil però segur que deliciosa
ResponEliminaUn plat de festa perfecte!
ResponEliminaJajaja, jo tambè he fet avui gambes amb whisky, ¡¡que bones!!!
ResponEliminaT'han quedat espectaculars! Aprofito per desitjar-te molt bon any 2015 ple de coses bones, molts petons!
ResponEliminaAquestes gambes alegrades estan dient menja'm!!! Petonarros i que gaudeixis fent fotos amb el trípode!
ResponElimina