Aprofitant que avui venien els meus fills a dinar, les he fet i he fet a la taronja. No se si ho he fet correctament, però mirant diferents receptes, al final he agafat una mica d'aquí i d'allà i ha sortit molt bo.
INGREDIENTS:
1 cuixa d'ànec per persona (quarts)
2 cebes
2 pastenagues
herbes (romaní, farigola, llaurer)
1 copa de cointreau
1 copa de vi ranci
4 taronges
sal, pebre i oli d'oliva
- Salpebrem l'ànec i el posem en un cassola amb un xic d'oli d'oliva, a rossejar pels dos costats.
- Hi afegim la ceba tallada en juliana i les pestenagues a rodellas, i les herbes.
- HI posem la copa de cointreau i el conyac i deixem que es reduexi.
- Hi afegim el suc de les 4 taronges i ho deixem a foc baix que faci la xup-xup.
- Si veiem que ens queda sense suc hi podem afegir aigua o millor brou si en tenim, ja que l'ànec necessita unes dues 2 per coures bé i ha de ser ben cuit per ser bo.
- Un cop cuit o bé podem colar el suc o també el podem passar pel turmix i així ens quedarà més espés.
- Ho podem servir decorat amb unes rodanxes de taronja.
L'anec a la taronja es boníssim, t'ha quedat de luxe Quima! Un petó bonica!
ResponEliminaIdeal per a aquestes festes i per a qualsevol, eh?...! boníssim! petons!
ResponEliminaDoncs a mi em passa igual Quima ens agrada molt pero nomes el faig ocasionalment, aquesta recepta a la taronja ja n'havia sentit a parlar pero no l'he provat mai, te molt bona pinta!
ResponEliminaQuima no hay mas que ver como te han quedado seguro que estaban riquísimas y tus hijos disfrutarían.
ResponEliminaBesos y feliz año
Quima el pato con naranja me gusta mucho,te han quedado de lujo estas piernas¡¡
ResponEliminaBss
Doncs si estava tan bona com aparenta...els vas preparar més que correctament! Petons!
ResponElimina