No se si us passa a vosaltres, però jo el pit del pollastre només me'l menjo si es arrebossat amb ou i pa torrat. L'altre dia tenia 4 pits de pollastre enters i buscava alguna manera diferent de fer-lo i tafanejant vaig trobar aquesta recepta, encara que l'original el feia amb tires de pits de pollastre enfarinats. Jo la vaig canviar una mica.
INGREDIENTS:
4 pits de pollastre sencers
4 cullarades de mostassa
el suc de dues taronges
salsa de soja
sal i pebre.
- Primer salpebrem els pits de pollastre.
- En una paella hi posem un rajolí d'oli d'oliva i marquem bé els pits de pollastre pels dos costats. Un cop rossos els reservem.
- A la mateixa paella hi posem la mostassa i remenem. Hi afegim el suc de taronja i deixem que es reduexi una mica. Hi afegim un raig de salsa de soja i hi posem els pits per acabar de coure.
- Un cop cuits els tallem a rodelles i hi posem la salsa per sobre.
- Els podem acompanyar d'arròs blanc, puré o una amanida.
- Com veieu una recepta ben fàcil i així sortim de el pollastre arrebossat.
Aquest plat està per llepar-se'n els dits.
ResponEliminaI ben llepats... amb el gustet d'aquesta salsa de taronja i mostassa! petó
ResponEliminaI ben llepats... amb el gustet d'aquesta salsa de taronja i mostassa! petó
ResponEliminaUna salsita muy rica, naranja y mostaza casan muy bien...tomo nota Quima..bsts guapa
ResponElimina