Un d'aquest dies de calor; estava buscant alguna recepta freda per fer i que fos un xic diferent a l'ensaladilla d'arròs.
En el BLOG DE CUINA DE LA DOLORS vaig trobar aquesta recepta que hem va semblar interessant.
Com que tenia gambetes al congelador, i la planta d'albahaca necessitava que n'hi tragués algunes, vaig tenir l'excusa perfecta per fe-la.
INGREDIENTES:
Arròs blanc
gambestes pelades
20 fulles d'albahaca
1 dent d'all
sal, pebre i oli d'oliva.
- Primer posem l'arròs a bullir; amb una olla amb aigua , sal i un rajolí d'oli. Si volem hi podem posar un gra d'all i un cop l'arròs està cuit el traiem. També podem aprofitar el brou de coures verdures i així ens quedarà amb més gust.
- Mentre bull l'arròs , posem les gambes en una paella amb oli d'oliva i les covem. Vigilem de que no ens quedin resseques.
- Rentem i sequem les fulles d'albahaca i les posem al vas de la batedora, amb un gra d'all,sal, pebre i 1/2 vas d'oli d'oliva i ho triturem.
- Un cop l'arròs està cuit l'escorrem i el passem per aigua freda.
- Agafem un aro d'emplatar i muntem el plat.
- També podem barrejar l'arròs amb les gambes i la salsa, però queda millor presentat així.
Muy sano y apetecible este arroz...me gusta mucho la salsita de albahaca...bss y buen finde
ResponElimina